Er werd fantastisch meegedacht!
Duidelijke afspraken, flexibel daar waar gewenst. Een uitstekende verhuizer, die wij iedereen kunnen en zullen aanbevelen
In deze rare tijd waren we heel blij met de zeer goede service / hulp van de zeer deskundige verhuizers
Verhuizing in corona tijd, best een dingetje. Ik zag er tegenop. Maar ik had fantastische verhuizers die mij van begin tot eind heel rustig en adequaat hebben geholpen. Ze kunnen echt alles, kasten in en uit elkaar, lampjes verwijderen, zware dingen sjouwen, ik heb heel veel respect voor deze mensen. In de ochtend kwamen ze, keurig op tijd, en aan het einde van de dag was alles op de juiste plek in mijn nieuwe huis en hoefde ik alleen nog maar de dozen uit te pakken en mijn bed op te dekken. Echt zo fijn! En ze zijn ook zo vriendelijk en beleefd. Dat waardeer ik zeer. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor en de planning is heel fijn. Je mag met alle vragen terecht en je hebt snel antwoord of extra papier of dozen. Ik raad eenieder aan om met van Egeraat te verhuizen. Zij bieden echt kwaliteit.
Vanaf mijn aanvraag voor een offerte op de website tot en met de daadwerkelijke verhuis ging alles simpel en goed. Voor mijn gevoel alsof je simpelweg een folder verplaatst op je desktop. Geen moment heb ik me zorgen gemaakt over de verhuis toen de heren van Van Egeraat aan de slag gingen. Achteraf bleek ik een sleuteltje vergeten die werdt sávonds netjes in de brievenbus bezorgd voor dat ik had kunnen bellen.
Alles goed geregeld en vlot uitgevoerd.
Met verbazing gezien, hoe voorzichtig en zorgvuldig de verhuizers van Van Egeraat met onze spulletjes omgingen. (We hebben dat bij andere verhuizers wel anders meegemaakt). Alles is dan ook nog snel en zonder schade overgebracht naar ons nieuwe huis.
We hadden een wat ingewikkelde verhuizing. Op 1 plek ophalen en daarna op 3 plekken in Nederland afleveren. Is heel goed gegaan. De verhuizers waren vaklui die stipt op tijd aanwezig waren, alles deskundig demonteerde en in de vrachtauto laadden. Daarna correct afgeleverd op de 3 locaties. Tevens alles weer netjes gemonteerd. We zijn heel tevreden.
netjes gewerkt vriendelijk en vlot verlopen
De voor gesprekken verliepen prima, er werd geluisterd naar onze wensen en deze werden uitgevoerd. De dag van de verhuizing verliep alles naar wens, ze gingen zeer voorzichtig met onze spullen om en plaatsten het daar waar we het wilden hebben. Ook de kasten werden zorgvuldig gedemonteerd en weer professioneel in elkaar gezet.
Ruimschoots van te voren alle verhuisdozen mogen ontvangen zodat we alles tijdig en zonder stress konden inpakken. De verhuizing zelf is erg vlot en netjes verlopen. Erg kundige en aardige verhuizers. Aanvullende benodigdheden werden nageleverd. Communicatie verloopt vriendelijk en vlot.
Hardwerkende meedenkende leuke verhuizers. Snel en accuraat. Ging allemaal vanzelf.
Mijn ervaring is positief, het ging snel en netjes ( goed ingepakt) ik had geen moment het idee dat ik me zorgen moest maken . Zou iedereen van Egeraat verhuizingen aanbevelen
Alles was snel voor elkaar zodra je degene ontvangen hebt die beoordeeld wat er allemaal mee moet, daarna een offerte opstelt en ga je daarmee akkoord dan is het binnen korte tijd allemaal geregeld! Ze doen wat je ze vraagt en ze nemen zelfs nog extra dingen mee op eigen initiatief dus dat is helemaal goede service! Al om al een tevreden klant en ik zal zeker mocht het nog een keer nodig zijn weer hun hulp inschakelen!
Alles naar wens
Super tevreden, zeer flexibele planning, zeer vriendelijke verhuizers en aandacht aan de spullen die ze meenemen en terugbrengen. Kortom chapeau !
n.v.t
Zeer goede service, zowel de vertegenwoordiger die thuis vooraf de verhuizing kwam bespreken als de heren die daarwerkelijk de verhuizing uitvoeren. Op het laatste moment nog een paar vragen die vlot werden beantwoord en ook kon er nog wat aangepast worden tijdens het moment van verhuizen. Een deel van onze inboedel meegenomen naar het nieuwe huis en de rest opgeslagen. Die is na de verbouwing naar het nieuwe huis overgebracht. Ik zou het iedereen aanraden. Dit scheelde mij een hoop stress.
Ik zou nooit meer verhuizen zonder verhuisbedrijf. Het personeel was zeer netjes. Niets was te veel. Harde, gezellige werkers. In 1 zin complimenten aan bedrijf en zeker het personeel.
Zoals hierboven
Helemaal goed
Wij zijn met Egeraat verhuisd en hebben gebruik gemaakt van hun opslag. Alles loopt prima, goed bereikbaar, voldoende dozen etc. Zeer vriendelijk personeel, niets is te veel.
Goede en professioneel personeel
Blankenweg 11