Prima, op tijd volgens afspraak.
waren mooi op tijd en vriendelijk
Beter kan het niet worden. In voorbereiding naar de verhuizing toe altijd vriendelijk geholpen. De verhuizing zelf verliep perfect. Vriendelijke mannen die met zorg werkte.
alles goed op orde . het ging snel ze zijn goed op elkaar afgestemd
Super goede en vriendelijke verhuizers. Hadden geen idee wat te verwachten maar binnen een uur was alles van boven naar beneden verplaatst. In het nieuwe huis alles op z'n plek gezet. De meubels van onze dochter paste niet door het trapgat, geen probleem, alles uit elkaar en boven alles weer in elkaar. Super goed geregeld. Als iemand in onze omgeving verhuizers nodig hebben prijzen we jullie zeker aan!!
De verhuizers van Van Egeraat doen wat ze beloven, alles volgens afspraak, werken netjes en in goede sfeer. Top klasse.
Prima!
Het zijn allemaal vaklui die netjes met je inboedel en spulletjes omgaan en bovendien met je meedenken. Kan het bedrijf aan eenieder aanbevelen!
Snel geholpen. Ervaren en vriendelijke mensen. Extra hulp buiten hetgeen besproken is geen probleem.
Snelle en goede verhuizing met vriendelijke medewerkers
Dit is de derde verhuizing die Van Egeraat voor mij uitvoerde, en alles naar tevredenheid. Enig nadeel dit keer was dat ik niet vooraf werd gebeld zoals beloofd.
De mannen waren heel erg bekwaam. Beter dan 3 jaar geleden.
Zoals afgesproken waren de twee medewerkers exact op tijd. Na elkaar te hebben voorgesteld (op afstand) gingen de mensen gelijk aan de slag. Je kon zien dat het deskundige mensen waren,omdat het om zware meubels ging maakte ze telkens gebruik van de "handjes" wat ze prima beheerste. Verder werden de meeste spullen netjes ingepakt voordat ze de auto ingingen om te voorkomen dat er spullen zouden kunnen beschadigen. De mensen kwamen om 8 uur op het aangegeven adres en om 11:00uur namen we na het drinken van een bakkie weer afscheid van elkaar. De medewerkers die ons verhuist hebben waren Ad en Toni nogmaals bedankt. Fam Haast
Het contact voor de verhuizing was goed en ook het leveren van extra verhuisdozen was geen probleem. Op de dag van de verhuizing werd er door de verhuizers goed gecommuniceerd en waren het verder ook gewoon hele vriendelijke mensen.
De mannen gingen netjes te werk. Ze waren ook heel aardig. Alles is veilig op zn plek gezet.
Mensen die weten wat verhuizen is. Netjes uit elkaar gehaald en gemonteerd. Snel en toch voorzichtig.
Vriendelijk vakkundig meedenkend. Gewillig.
Prettig vanaf het begin in oktober 2018 Duidelijke prijsopgave en afspraken Deskundige en vriendelijke verhuizers beide keren. Afspraken werden na gekomen.
De mannen hebben alles op vakkundige wijze uitgevoerd, zonder beschadegingen. Het is een prettig verlopen verhuizing.
Vakkundig, klantvriendelijk en stipt op tijd. Enkel maar lof
Alles is zeer correct gedaan en vriendelijk personeel die zich 200%inzetten.
Alles perfect geregeld, en super aardige mwnsen
Vanaf het offerte-traject tot aan de uitvoering van de verhuizing is alles volgens verwachting verlopen. Exact op het gemelde tijdstip stond het verhuisteam voor de deur, kundige vakmensen die verhuizing gesmeerd hebben verzorgd. Chapeau!
Alles is goed gegaan het inpakken en verhuizen naar het appartement heel zorgvuldig met de huisraad omgegaan een geweldig team.
Goede samenwerking tussen verhuizers onderling. Iedereen wist wat hij moest doen. Werkten vlug en netjes zonder beschadigingen! Top Team!
Blankenweg 11
4612RC Bergen op zoom