Een hele fijne ervaring, waarbij er met respect met de inboedel om wordt gegaan en je alleen nog hoeft te bedenken waar het weggezet moet worden. Vriendelijk personeel, er wordt met je meegedacht, je wordt geadviseerd en er wordt kwaliteit geleverd.
De betrokken verhuizers waren zeer betrokken en klantgericht met hun werkzaamheden bezig. Er was goed overleg tussen de verhuizers en wij als bewoners. Heel erg jammer dat er gedurende 2 jaar opslag aanzienlijke schade is ontstaan aan twee van onze waardevolle wollen tapijten. Helaas zijn de tapijten niet meer te gebruiken. De schadeloosstelling is onder behandeling bij het bedrijf. Wij wachten de uitslag af.
Zowel de voorbereiding als ook de uitvoering van de verhuizing met (naar mijn mening) deskundig personeel is prima verlopen.
Heel goed en netjes
Zonder zorgen verhuisd
Gewoon goed
De verhuizing is heel erg goed verlopen ondanks "t slechte noodweer die dag . Jullie hebben FANTASTISCHE mensen dienst .
zie hierboven
Goede afspraken maken wat jij doet en wat de verhuizer doet. Dat was niet helemaal duidelijk. De 3 mannen waren geweldig, onder aanvoering van Dennis, is alles voorspoedig gegaan. Niets dan lof voor deze mannen.
Hele sympathieke hardwerkende verhuizers. Die je ontzorgen. Het was een heel positieve ervaring.
Was prima verzorgd
Vriendelijke heren, goed team samen. We hebben een gezellige, zeer vlotte en fijne verhuizing gehad. De heren zijn echte professionals en je kunt merken dat ze met plezier (samen)werken.
Verhuizing was goed geregeld met goede mannen. Bepaalde spullen, zoals een grote rvs koelkast en ons dressoir van pastoe, hebben helaas toch kleine beschadigingen opgelopen. Jammer. Had voorkomen kunnen worden door een plastic wrap/ beter inpakken. Verder zijn wij tevreden. Vriendelijke mensen.
De verhuizing ging vlot en werd met zorgvuldigheid uitgevoerd. Het personeel is vriendelijk en denkt mee in oplossingen
Verhuizing van woning naar appartement, waarbij alle spullen via een redelijke kleine personenlift naar boven gebracht moest worden. Zeer netjes met de spullen omgegaan: Geen beschadiging. Voor een schappelijke vergoeding en een paar koppen koffie een uitstekende job geleverd! Super bedankt daarvoor !!
Alles is verlopen zoals van tevoren was afgesproken. Netjes op tijd aanwezig , keurige mannen , harde werkers ,in no time alles netjes in geladen .
Weinig stress en vriendelijk personeel voor een redelijke prijs
Alles keurig afgehandeld
Leuke jongens die dit doen. Grapje op zijn tijd. Kundig in verhuizen. Niets is te veel voor ze. Laten alles netjes achter. Alleen jammer dat het lang duurt voordat ze de lege dozen op komen halen.
Alles was goed geregeld en ging in een rap tempo. Bas en Leroy zijn top verhuizers.
Prima service. Vriendelijke mensen, snelle werkers. Ze werken snel en efficiënt. Contacten persoonlijk en snel en geen lange wachttijden aan de telefoon, zoals bij veel anderen.
Goed team, vanaf de eerste afspraak tot de laatste handeling. Geen negatieve gevoelens.
Het zijn vakmensen die verhuizers. Alles was zo weg. Alleen jammer dat er een paar krassen zitten op de ( nieuwe) voordeur.
Onze verhuizing is erg vlot verlopen dankzij de kundige mannen van Van Egeraat. Piet, Dennis en Gino bedankt!
Snel,netjes ingeladen en uitgeladen.Alles keurig aangekomen.Top team
Blankenweg 11
4612RC Bergen op zoom