Mijn oude moeder verhuisd van 98 jaar Peter en Piet zeer netjes en bleven zeer rustig en geduldig en vakkundig de spullen verhuisd . Een top team
Zeer vriendelijke verhuizers, oplossingsgericht. Niets beschadigd. Prettige sfeer.
Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.
snel en goed
Fantastisch een en al lof niets was teveel. Ik ben al wat ouder maar ze hebben mij zeer goed geholpen, snel en netjes. Ik hoop dat ik niet meer hoef te verhuizen maar anders weet ik het wel van Egeraat veruizingen is heeft alles correct n mijn nieuwe appartement gebracht, Alle Lof
Het was gewoon heel goed georganiseerd
Geen probleem om in plaats van spullen die we zelf al verhuisd hadden, wat andere spullen mee te nemen.
Volledig volgens verwachting, snel en vakkundig verhuisd. Ondanks zeer hoge temperaturen is er zonder gemopper keihard gewerkt
nvt
Alles was super,goede verhuizers, de klusser (kasten e.d)was een topper en heeft de moeilijke kasten perfect in elkaar gezet.
MANIEREN CHAUFFEUR
Vriendelijke verhuizers
Hele vriendelijke verhuizers. Een van de rolletjes van een bureaustoel was kapot gegaan tijdens de verhuizing en is zo goed als meteen bezorgd.
Giede service en klantvriendelijke benadering!
Gemakkelijk en netjes
Flexibiliteit bij het last-minute inplannen van mijn verhuizing.
flexibel bij wijzigingen, begrip en geweldig personeel
Blankenweg 11
4612RC Bergen op zoom