Alles was top! De taxateur was correct en klantgericht. De verhuizers (waren door omstandigheden het grootste gedeelte met een man minder) waren harde werkers, verstaan hun vak goed. Ik werd niet opgejaagd. Kortom het was een gezellige verhuizing zonder enige vorm van stress!! Ik zou het iedereen aanraden. Ik ken de naam van Egeraat van oudsher. Een vertrouwd begrip in de omgeving.
De verhuizing is prima verlopen Verhuisteam, waren prettige medewerkers!
chauffeur dag 3 duidelijk minder klantvriendelijk en cooperatief als de chauffeur op dag 1 en 2.
prima bedrijf vriendelijke beleefde medewerkers
Alles was perfect geregeld! Zeer tevreden met de verhuizing
Ervaren verhuizers, goed op elkaar ingespeeld team, klantvriendelijk
n.v.t
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van uw mensen. Geen onzin , pakaan die job. U hebt prima mensen , wees er zuinig op.
Vriendelijk en deskundig, snelle werkers!
zeer vriendelijkheid van het team dat mijn verhuizing heeft gedaan ze verdienen een dikke 10
ik kwam tot de ontdekking dat niet alles was teruggezet in de lokalen zoals er was uitgehaald. de voorman gaf aan dat hij het niet wist waar alles vandaan kwam. dat is heel jammer. dan waren er enkele bureaus die in eerste instantie goed in elkaar waren gezet maar later bleek dat dit door eigen personeel opnieuw moest worden gedaan omdat het los was gaan zitten.
Fantastisch verhuisteam: professioneel, voorzichtig, deskundig en netjes. Denken mee en stellen zich zeer cooperatief op
super goed, wel prijzig
Professionals ! Snel en kundig. Alles zeer relaxed.
De beide verhuizingen + opslag zijn goed geregeld
Prima verhuisteam, ook in leasekrachten
Blankenweg 11
4612RC Bergen op zoom