Bij het opnemen van de klus uitstekende uitleg gekregen van de vertegenwoordiger. Een goede heldere calculatie en uitleg gaven mij het vertrouwen om voor Van Egeraat te kiezen. Tijdens de uitvoering stellen alle mensen zich keurig voor en gaan ze zorgvuldig en vakkundig te werk. Tijdens het verhuizen is er een klein item beschadigd geraakt. Dit wordt momenteel vakkundig gerepareerd en ik hem het volledige vertrouwen dat dit goed gaat komen. Volgende keer kies ik weer voor Van Egeraat! Enigste aanvulling zou zijn de communicatie tussen wanneer ze langs komen had wat duidelijker gekund echter is dit geen groot gemis.
Wij hadden echt veel te veel spullen en keken enorm op tegen de verhuizing. Maar met hulp van dit bedrijf was de hele verhuizing in ee dag geklaard! Fantastische vriendelijke mensen!
Vanaf het moment van de vrijblijvende offerte tot aan het ophalen van de lege dozen, na de verhuis, zijn wij ontzettend goed begeleid door de medewerkers van v Egeraat. Beslist een zorg minder in een dergelijke hectische periode. Waarvoor dank.
Goed advies, goede uitvoering
Goed, netjes, snel
Voorafgaand kwam er geen eind aan het inpakken en opruimen, maar dankzij goed advies op tijd begonnen. Op de verhuisdag middels goed teamwork van vijf man liep alles op rolletjes. Met verhuislift werden de grote en zware spullen keurig op de zevende verdieping gebracht. Aardige mensen ook, die goed samenwerkten en niet te beroerd waren een extra handje uit te steken.
Ik ben blij met de werkzaamheden van Van Egeraat. Ze hebben goed en snel al mijn spullen verhuisd. Ik vind de professionaliteit van het bedrijf goed. Voor de verhuizing kwam iemand een kwartiertje langs om te bespreken en de spullen te bekijken. En daarna kregen we precies genoeg verhuisdozen voor al onze spullen. Hoe kon hij zo snel inschatten hoeveel dozen we nodig zouden hebben? Prima! Het is wel veel geld, maar een volgende keer ga ik weer naar Van Egeraat.
Snel en goed werk met vriendelijk personeel.
Ze werkten echt snel en nauwkeurig
Met 4 man, professioneel inladen. Alles netjes ingepakt tegen beschadiging en vocht.
Alles keurig ingepakt en zeer vriendelijke mannen
Verhuisteam was geweldig. Alles demonteren en op nieuw adres weer monteren is geweldig uit gevoerd. Dikke pluim verdiend
De tijdelijke opslag in de eigen containers is prima, maar de inventarislijst was niet volledig, wat resulteerde in een meubelstuk dat vergeten werd om mee te verhuizen. Voor de rest alle lof over de vakkundigheid.
Alles in 1 dag netjes verhuisd. Prima vriendelijke kerels.
Zo snel wordt er gewerkt maar tegelijkertijd met grote zorg en respectvol. Kan jullie aan eenieder aanbevelen.
Ik heb jaren bij een Belgisch verhuisbedrijf gewerkt , toen ik zelf moest verhuizen binnen België was mijn keuze snel gemaakte…. Het team van Van Eggeraat lostte de verwachtingen helemaal in, een rustig, zorgzaam team met oog voor detail verzorgde en ontzorgde met de glimlach - waarbij niets teveel was!
De mannen waren vriendelijk in omgang en hebben de spullen met beleid en zorgvuldig verhuisd. Toch kunnen kleine verbeteringen nog worden toegepast wat betreft service, zoals: - Een trapleuning terug bevestigen die zij eraf moesten halen wegens ruimtegebrek. - Spullen op verzoek op de juiste plek neerzetten, beloftes nakomen. - Vergeten spullen in de vorige woning alsnog halen en niet aan de bewoners overlaten. - Bij het demonteren van de tv ook de tv beugel mee verhuizen.
Wist niet dat verhuizen zo snel kon gaan.
Dit was de 3de keer dat ons bedrijf gebruik maakte van de diensten van Van Egeraat Verhuizingen BV. Dit zegt eigenlijk al genoeg...... Wij zijn uitermate tevreden. Zeer vriendelijke, en bovenal, zeer kundige en professionele medewerkers, chapeau ! Het team (Bas, Leroy, Hans en Alwin) had de klus zeer snel geklaard, dat was dus echt wel 2x koffie en koffiekoeken waard ;-)
Een deskundige heeft verhuizing prima getaxeerd. Alles klopte als een bus. De 3 verhuizers waren mensen die wisten wat ze moesten doen. Taken werden goed verdeeld. Ook naderhand bij een melding werd adequaat gereageerd.
Goede service en alles op tijd opgehaald.
Vanaf eerste gesprek vriendelijk en correct geholpen. Verhuisteam zijn handige goed op elkaar ingespeelde mensen. Er werd hard gewerkt in een goede sfeer. Al met al zeer tevreden.
netjes op tijd, alles goed verhuisd!
De heren waren optijd vriendelijk en heel kundig en snel
Blankenweg 11
4612RC Bergen op zoom