Vriendelijke verhuizers die adequaat verhuizing hebben geregeld. Alleen jammer dat ze geen hollewandpluggen bij zich hadden om spiegel en kapstok op te hangen.
Heb Brandsma Bultje al eerder gehad met verhuizing! Ook toen prima verhuizers gehad die keurig en bekwaam hun vak beoefenen! Daarnaast zijn ze heel vlot met inladen. Ik kan ze aanbevelen!!
Zie boven
Zeer correct afgehandeld , zeer vriendelijke behulpzame medewerkers.
Een super bedrijf , fijne mensen die in 1 dag mijn hele huisraad verhuisd hebben, alles uitelkaar en in het nieuwe huis weer inelkaar gezet , dozen keurig op de kamers waar ze moesten wat het uitpakken relaxed maakt, maar pfffff wat een dozen ik ben super blij dat ik jullie ingehuurd heb want wat jullie in 1 dag hebben gedaan zou ik 3 weken over hebben gedaan thanx
Ik verhuisde van Friesland naar Tilburg, dus de verhuizing werd uitgesmeerd over 2 dagen. Op beide dagen kreeg ik te maken met een fantastisch professioneel verhuisteam. Beide dagen onder leiding van Freddy. Er is met zorg met mijn spulletjes om gegaan en Freddy heeft ervoor gezorgd dat mijn halve inboedel goed in een opslagbox paste, wat gezien de hoeveelheid en de vormen nog best een uitdaging was. Complementen voor alle mannen die mij zo fantastisch hebben verhuisd. Jullie krijgen een dikke 10!
Alles is heel gebleven ondanks de enorme broosheid van de antieke en breekbare spulletjes.
Wat zijn wij blij met deze verhuizers! Vriendelijk, pro-actief, snel werkend, spontaan extra hulp bij verwijderen van lampen en schilderijen. Ruimte voor humor, het maakte de verhuisdag zoveel beter.
Vaklui en vlot werkende mensen
We waren wat laat met het aanzoeken van een verhuizer - maar bij Bandsma werd de offerte vlot en degelijk gemaakt, de dozen en inpakmateriaal snel geleverd en wat later nog nodig bleek ook nageleverd. Op de verhuisdag zelf een fijne ploeg mannen die in no-time het hele huis en alles uit de tuin in de vrachtwagen wisten te laden, op de aankomstdag stonden zij even goedgemutst weer voor de deur en stond in korte tijd ook alles weer in huis. Spullen even omzetten, of tóch naar een andere kamer? Geen probleem. Naar zolder voor de opslag? Een beetje meer dan verwacht, maar met een lach en een grap werd ook dat geregeld. Volgend jaar de laatste etappe - en met dit team ben ik er van overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen!!
Compleet dienstenpakket uitgevoerd. nette mensen en zeer behulpzaam.
Onze inboedel is op deskundige en adequate wijze zonder schade verhuisd. De verhuizers waren vriendelijk, bekwaam en erg voorzichtig met onze spullen. Onze 2 grote kasten zijn zeer vakkundig gedemonteerd en vervolgens op de nieuwe locatie gemonteerd. Dit verhuisbericht bevelen wij van harte aan.
Via werk verhuist. Heerlijke stressvrije verhuisdag gehad. Aardige jongens, professioneel en gezellig om over de vloer te hebben. Klagen niet ondanks huis met veel trappen. Zeer kundig, ook met vreemde waar (aquaria, veel grote planten). Aanrader!
Professioneel en vriendelijk. Denken mee en zijn behulpzaam.
Aardige heren die snel en professioneel alles demonteerden, vervolgens inpakten, verhuisden en weer monteerden.
Dit was voor mij de eerste keer dat ik ben verhuisd met hulp van een verhuisbedrijf en het was de meest ontspannen verhuizing ooit! Het contact vooraf was heel prettig en de service van de dag van verhuizing was erg goed; vakkundig, flexibel en snel! Ik kon zelfs meerijden naar mijn nieuwe huis, dat was erg fijn.
Mijn vloer moest door uv schade vervangen worden waardoor de gehele benedenverdieping leeg moest voor een aantal dagen. Heel blij met de vakkundige en vriendelijke mensen bij Bandsma Bultje. Snelle actie, goede zorg voor je meubels kortom een aanrader! Heel fijn dat de vervanging vlot verliep en de meubels eerder dan afgesproken terug konden komen.
Prettig contact in de aanloop naar de verhuizing toe, en op de verhuisdag zelf zeer vlot en kundig verhuisd.
Ze nemen de tijd, ontzorgen je in een stressvolle periode en maken van de verhuisdag een gezellige dag. Bij ons was er als gevolg van de verhuizing een kleine deukje in het deurkozijn gekomen. Dit gemeld waarna dit snel en kundig is hersteld. Een hele goede service dus.
vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Werk was echter veel moeilijker dan in eerste instantie gedacht. Gelukkig was daar Bas met de werphengel. Alles netjes en naar tevredenheid afgehandeld. Vriendelijk personeel
We zijn in de afgelopen maanden 2x verhuisd met Bandsma Bultje. Wat fijn dat we dit niet zelf hoefden doen. Een leuke sfeer op de verhuisdag. Compleet ontzorgd.
Positief
Onze verhuizing is uitstekend uitgevoerd. De communicatie verliep prima. Een kleine schade was al geregeld voordat wij het hadden gezien. We zijn erg tevreden!
Zeer vriendelijke, keurige en vakkundige verhuizers. Bij een volgende verhuizing kiezen wij weer voor deze TOP MOVERS!
Voorbespreking verhuizing ging prettig. De verhuizing zelf verliep voorspoedig, uitgevoerd door 3 vrolijk gestemde mannen. Vlot en professioneel. Geen klachten ( behalve dat er geen erwtensoep is overgebleven ). Ga je verhuizen, overweeg dan in zee te gaan met Bandsma-Bultje Top Movers. Daar krijg je geen spijt van.
Polluxweg 22
8938AZ Leeuwarden
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.