Mijn vloer moest door uv schade vervangen worden waardoor de gehele benedenverdieping leeg moest voor een aantal dagen. Heel blij met de vakkundige en vriendelijke mensen bij Bandsma Bultje. Snelle actie, goede zorg voor je meubels kortom een aanrader! Heel fijn dat de vervanging vlot verliep en de meubels eerder dan afgesproken terug konden komen.
Prettig contact in de aanloop naar de verhuizing toe, en op de verhuisdag zelf zeer vlot en kundig verhuisd.
Ze nemen de tijd, ontzorgen je in een stressvolle periode en maken van de verhuisdag een gezellige dag. Bij ons was er als gevolg van de verhuizing een kleine deukje in het deurkozijn gekomen. Dit gemeld waarna dit snel en kundig is hersteld. Een hele goede service dus.
vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Werk was echter veel moeilijker dan in eerste instantie gedacht. Gelukkig was daar Bas met de werphengel. Alles netjes en naar tevredenheid afgehandeld. Vriendelijk personeel
We zijn in de afgelopen maanden 2x verhuisd met Bandsma Bultje. Wat fijn dat we dit niet zelf hoefden doen. Een leuke sfeer op de verhuisdag. Compleet ontzorgd.
Positief
Onze verhuizing is uitstekend uitgevoerd. De communicatie verliep prima. Een kleine schade was al geregeld voordat wij het hadden gezien. We zijn erg tevreden!
Zeer vriendelijke, keurige en vakkundige verhuizers. Bij een volgende verhuizing kiezen wij weer voor deze TOP MOVERS!
Voorbespreking verhuizing ging prettig. De verhuizing zelf verliep voorspoedig, uitgevoerd door 3 vrolijk gestemde mannen. Vlot en professioneel. Geen klachten ( behalve dat er geen erwtensoep is overgebleven ). Ga je verhuizen, overweeg dan in zee te gaan met Bandsma-Bultje Top Movers. Daar krijg je geen spijt van.
Van begin tot het eind was de samenwerking een warme ervaring. Zeer klantgericht, deskundig en bijzonder hartelijk!
Eind september voor de tweede keer met Bandsma Bultje verhuisd. Mijn verhuizing prima verzorgd. Super aardig en netjes waren de verhuizers. De complimenten. En het was nog gezellig ook. Vooral de flexibiliteit bij het oplossen van problemen heb ik gewaardeerd. Ik zal hen waar ik kan aanbevelen.
Onze verhuizing is in 2 dagen uitgevoerd. Veel aandacht voor het goed verpakken van een aantal bijzondere objecten in onze inboedel. Communicatie met het verhuisteam verliep uitstekend, erg vriendelijke en behulpzame medewerkers van Bandsma-Bultje en dat is natuurlijk heel fijn tijdens deze hectische dagen. Na het uitpakken van de verhuisdozen zijn deze ook gelijk opgehaald. Kortom, hulde aan het gehele team; vanaf het offertetraject en het maken van de planning tot en met het weer ophalen van de verhuisdozen. Wij raden Bandsma-Bultje van harte aan! Anna en Jos Risseeuw
Verhuizen met Toppers, ja, dan kies je voor Bandsma Bultje. 19 maart 2020 giet it oan! Een all-inclusive verhuizing senioren. ‘s Ochtends om 8 uur was iedereen paraat. Met een hoogwerker werd alles keurig vanaf de vierde verdieping naar beneden gebracht. Boven werd alles ingepakt en wat zo geweldig aan deze Toppers is? Het meedenken en dat had ik nodig. Zij waren de professionals. Begin van de middag waren alle spullen voor mijn moeder al in de Hofwijck. Daarna werd er gepoetst en gepoetst om alles spic en span te krijgen! Af en toe een lekker kopje thee met iets lekkers erbij, top! Om 17.00 uur was het appartement ingericht en kon ik mijn moeder intern verhuizen naar haar nieuwe huis. Ik reed haar naar binnen en ze riep: ‘Jeetje, wat mooi, wat schoon en wat goed ingericht’. Ze had helemaal geen heimwee naar de flat. Ze had haar lievelingsspulletjes om haar heen …. en moraal van het verhaal? Het verzorgingshuis ging op slot en ik was de laatste bezoeker … maar voldaan, mede dankzij de Top Movers en Janny.
Klasse is in 1 woord mijn oordeel. Opnieuw!
In hele kort tijd alles met Brandsma - Bultje kunnen regelen en op dag van de verhuizing alles fantastisch verlopen en zeer pro actieve verhuizers. Dank hiervoor.
Vriendelijk en correct.
Ze weten wat ze doen nu
Polluxweg 22
8938AZ Leeuwarden
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.