Op korte termijn een verhuizing mogelijk gemaakt. Meedenken en ontzorgen doen ze goed bij Top Movers.
Ze waren op tijd en de verhuizing verliep vlekkeloos Ze waren ook erg aardig en zal hen zeker weer gebruiken
Zeer kundig en vriendelijk team
Een fantastisch geregelde verhuizing. Volledig ontzorgd verlopen. Alles materialen op tijd geleverd en opgehaald en alles werd conform afspraak afgehandeld. Bij vragen direct telefonisch contact, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, geen gedoe en prima team medewerkers die met verantwoordelijkheid en plezier onderling de klus klaren.
Verhuizing vlot geregeld door BB Top movers. De taxateur gaf goede informatie en het verhuisteam heeft de spullen vlot en goed verhuisd.
Denken met je mee en nemen al je zorgen van je over
Een heel leuk team! De verhuizers zijn zeer ervaren en ze maken er een hele gezellige en leuke dag van. Alles loopt gesmeerd en wij hebben erg genoten van deze verhuisdag.
Door het kordate handelen van de verhuizers voelden wij ons in vertrouwde en veilige handen bij en met deze "MOVERS" BEDANKT!!!
Mooi optijd, vakkundig in- en uitgeladen. Echt een aanrader.
Top! Vakkundig, vriendelijk, gezellig!
iets sneller de lege dozen ophalen
Alles vanaf het aanvragen van de offerte, de kennismaking thuis om de verhuizing te bespreken, het daaropvolgende telefonisch contact tot aan de verhuizing zelf verliep erg goed. Op de dag van de verhuizing stonden de mannen op tijd voor de deur en gingen gelijk aan de slag. Binnen enkele uren waren we over, ik ben ontzettend blij met de geleverde service en raad Bandsma Bultje zeker aan!
Afspraak snel gemaakt. Heldere communicatie. Afspraak helemaal nagekomen en alles super geregeld. Daarbij ook nog door vriendelijk en enthousiast personeel. Ik zou deze organisatie absoluut aanbevelen.
Alleen de stellingen werden van de muur verwijderd, maar niet geplaatst met bouten en moeren. Jammer!!
Goede inschatting in wat er gedaan moet worden, hoeveel tijd het kost. Goed doorvragen door verhuizers als er onduidelijkheid is. Hard werken en tijd nemen om te rusten, zeker in de hitte van 30 graden. Zeer soepel verlopen.
Goede communicatie, alles snel geregeld, goede prijs een echte aanrader! Top movers bedankt
Super fijne verhuizing gehad van mijn ouders. Aardige verhuizers die van een grapje houden.
Prima verhuisbedrijf , professioneel en zeer plezierig persoonlijk contact. Verhuizing zelf verliep prima, vriendelijke mensen die hun werk goed verstaan. Mochten we nog een keer verhuizen dan komen we zeker terug.
Vriendelijke en zeer behulpzame verhuizers, die graag iets extra's willen doen!
Onze dank voor alle goede zorgen. We hebben de verhuizing als zeer prettig en ontspannen ervaren.
Met z’n vieren hebben ze in een aantal uur de complete inboedel verhuisd. Inclusief montagewerkzaamheden. Vriendelijke en behulpzame medewerkers! Netjes gewerkt en goed meegedacht tijdens de verhuizing. Heel tevreden!
Zeer tevreden over het bedrijf. Hebben ingespeeld op veranderende omstandigheden, werkten hard, waren flexibel en bovendien erg vriendelijk.
Alles perfect uitgevoerd.
Goede bereikbaarheid en communicatie gedurende het hele proces en steeds in oplossingen meegedacht en gewerkt. Zeer tevreden over de samenwerking en echt blij dat ik de verhuizing door Brandsma-Bultje heb laten doen.
Vriendelijke mensen en punctueel.
Polluxweg 22
8938AZ Leeuwarden
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.