Alles volgens afspraak gebeurd. Alles ophalen voor de opslag en weer teruggebracht. Inclusief piano.
Wederom op perfecte manier en harmonie met de medewerkers een verhuizing met jullie gedaan
Het voorwerk ( intake en afleveren van materialen) als de verhuizing ging heel goed, deskundig en professioneel. Het verhuizen zelf ging als een geoliede machine.Ook het terughalen van de materialen ging goed. Een compliment aan de 3 medewerkers van die dag.
We werden goed ingelicht. Dozen en inpakpapier mooi op tijd en de verhuizing liep voorspoedig
zie hiervoor
Deze verhuizers zijn vriendelijk en zeer bekwaam,ik raad dit bedrijf zeker aan!
De mannen waren keurig op tijd. Doen hun werk zoals het hoort. Aanrader!
In de aanloop naar de verhuizing behulpzaam en flexibel, oa met aanleveren verhuisdozen. Stipt op tijd op de dag zelf, snelle en vriendelijke verhuizers. In een ochtend in- en uitgeladen, kleding netjes in de kast gehangen. Een kast op verzoek verplaatst toen de indeling toch niet zo goed bleek. Ruimte voor twijfelgevallen. Super service!
Vlot en netjes verhuisd, alles snel op zijn plek. Leuk personeel. Zelfde goede ervaring als 22 jaar geleden bij dit verhuisbedrijf.
Verhuisbedrijf die met je meedenkt bij het plannen van de verhuizing en tijdens de verhuizing. Verhuizers zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en netjes. Een verademing om je door hen te laten verhuizen.
Medewerkers waren vriendelijke en behulpzaam. Werden geheel ontzorgt.
Professioneel, vriendelijk, efficiënt en behulpzaam. Zeer aan te raden als je ontzorgt wilt worden
We zijn verhuist door Top Movers. We hebben ruim op tijd voldoende dozen gekregen en andere inpak spullen. Op de verhuisdag was alles snel in de bus richting het nieuwe huis en er zo snel weer uit. Zeker goede ervaring en zou het aanbevelen! Geeft rust in een stressvolle situatie zoals verhuizen.
Wij hebben de verhuizing als bijzonder prettig en goed afgehandeld ervaren
Professioneel en zeer prettig in omgang
Heel goede ervaringen goed personeel.
Alles liep gesmeerd
Stipt op tijd. Gedreven hardwerkende medewerkers! De gehele dag hebben ze in goed overleg met ons gezorgd voor een probleemloze verhuizing!
Drie vriendelijke verhuizers, met ervaring. Snel, efficiënt en betrouwbaar
De verhuizing vanuit Duitsland naar Leeuwarden is uiteraard een uitdaging voor de mens. Maar de planning en de afloop van de verhuizing waren professioneel en geruststellend. De medewerkers zijn heel vriendelijk en betrouwbaar, alles liep prima op tijd en volgens het plan.
Onze verhuizing geregeld via dit bedrijf. Professioneel en vriendelijk. Er werd netjes en vlot gewerkt. 8 uur gestart en 4 uur in de middag klaar. Tussendoor lekker koffie gezet voor de mannen met een lekkere koek. Zeker aanrader dit bedrijf.
Keurig geregeld. Afspraken duidelijk. Vanaf het bezorgen van de dozen, de feitelijke verhuizing en het ophalen van dozen een geweldig team aan mensen om mee te werken. Met name de klantgerichtheid van de medewerkers die de feitelijke verhuizing uitvoerden was TOP. Allemaal jonge mensen met een zeer positieve werkhouding.
Super fijn verhuisbedrijf , professioneel en aardige verhuizers. Nette klantenservice.
Helemaal tevreden!
Polluxweg 22
8938AZ Leeuwarden
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.