Verhuizing op en top geregeld. 4 man sterk en doorgaan! Goed georganiseerd en overal een oplossing voor. Verpakken kostbare stukken zoals klokken en schilderijen of het hun kindje is. Laatste losse spullen nog in grote dozen gedaan. 08:00 uur begonnen en om 14:30 van A naar B met 43 kuub. Daarna nig een keer gereden om laatste sullen op te halen. Niets is teveel. Beetje verwend die mannen met een snack tussen de middag, wordt erg gewaardeerd! Al met al een topteam. Thanks voor het ontzorgen!
Het hele proces (van offerte aanvraag tot en met de verhuizing zelf) verliep vlot en vakkundig. Het verhuisteam was heerlijk energiek, vrolijk en werkte snel. De verhuisdag liep daardoor zeer soepel. Ik kan Mondial VSN Verhuizingen van harte aanbevelen!
Complete ontzorging!
Vriendelijke, aardige mannen die hun werk verstaan. Alles verliep zonder één enkel probleem.
De verhuizing is vlot en goed verlopen maar de afspraak was dat er bij slecht weer binnen- en buitenlopers zouden zijn. Het regende op die dag maar het hele verhuisteam liep met modderschoenen over de vloerbedekking. Ik heb veel moeite moeten doen om de vloerbedekking op de trap schoon te krijgen. Pas na mijn aandringen werd er stucloop gelegd op de overloop en in de slaapkamer.
Professionele verhuizers die niet moeilijk doen. Iedereen was zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede ervaring en zeer tevreden!
Prima verhuisteam. Snel vakkundig en vriendelijk
2 x in een jaar tijd hebben we gebruikt gemaakt van de diensten van Mondial Movers. Zeer tevreden, vakkundig, aardig en er valt veel te regelen.
Wij hebben een goede ervaring met onze verhuizing van Utrecht naar Drenthe. Uitstekende communicatie vanaf het eerste contact. Alles deskundig in de wagen gezet en ook alles netjes op de plaats in het nieuwe huis. De sfeer was uitstekend met de verhuizers.
Professioneel, behulpzaam en vriendelijk
Verhuizen is een spannende aangelegenheid, dan is het superfijn als er verhuizers zijn die een groot stuk voor je uit handen nemen, enthousiast zijn, vrolijk en flexibel. Dank mannen jullie hebben het top gedaan.
Van eerste contact tot afwikkeling van de administratie: de ontzorging stond centraal. Het persoon dacht volledig mee, en de stress die was opgebouwd werd snel verlicht tijdens de videocall om de offerte te kunnen opmaken en verhuizing in te plannen. Tips voor het inpakken en coderen van dozen hielpen enorm, en maakte de overgang eenvoudig. Er was ruim tijd ingeschat voor de dag van de verhuizing, wat uiteindelijk niet volledig nodig was. Dit was een positieve verrassing. Meubels en dozen zijn ongeschonden verhuisd, en op de nieuwe locatie zorgvuldig geplaatst zoals op de plattegrond aangegeven. Nooit meer gedoe - bij een volgende verhuizing weet ik bij wie ik ga aankloppen.
Binnen 6 mnd. 2x verhuisd door Mondial. Ze doen hun werk uitstekend. Nette medewerkers, alles wordt netjes ingepakt en verpakt (o.a. in bubbelfolie) en weten van aanpakken. Ook werd bijv. het bed netjes gede-en weer gemonteerd. Ook lekte de aansluiting van de wasmachine, gemeld en de volgende dag kwamen ze langs omdat even te verhelpen.
Mondial is t vaste verhuisorganisatie die ik gebruik en dit keer ook weer ervaringen, zowel met het kantoor als de verhuizers. Vooral de mannen die onze spullen kwamen lossen waren gezellig en respectvol, ook met onze spullen.
Het was een zeer prettige dag met alle mannen. Hard gewerkt en alles weer netjes op z'n plek in het nieuwe huis.
Op zeer korte termijn een verhuizing mogelijk. Geweldige dienstverlening.
Alles goed ingepakt en vervoerd!!!
Molensteijn 35
3454 PT Utrecht
Het verhuizen van uw inboedel van uw woning naar een nieuwe woning vraagt om veel voorbereiding, juiste aanpak en goede afhandeling. Een dure piano of een kast van u grootouders een inboedel is kostbaar, het is dan ook belangrijk dat de verhuizing van deze kostbare inboedel wordt uitgevoerd door een betrouwbare verhuizer die zijn vak verstaat. Mondial VSN Verhuizingen verhuist dagelijks meerdere inboedels, en weet hierdoor als geen ander hoe het beste de verhuizing voor te bereiden, wat de juiste aanpak is en hoe de verhuizing goed af te handelen. Mondial VSN Verhuizingen is trots op de kwaliteit die zij leveren, en laten dit ook graag zien aan de hand van de volgende keurmerken; Erkend verhuisbedrijf en ISO 9001. Mondial VSN verhuizingen is onderdeel van de verhuisgroep Mondial Movers. Dit is een landelijke verhuisorganisatie met een eigen hoofdkantoor in Alblasserdam. Om lid te mogen zijn van Mondial Movers moet een verhuisbedrijf aan hoge eisen voldoen. Zo is de kwaliteit van de verhuizers een belangrijk onderdeel. Mondial VSN verhuizingen is, mede door de kwaliteit van het personeel, in het verleden uitgeroepen tot “Beste Verhuisbedrijf van het jaar 2010”. Verhuizen dus stressvol? Nee, uw verhuizing is namelijk in goede handen bij de vriendelijke verhuizers van Mondial VSN Verhuizingen waardoor u zorgeloos naar uw nieuwe woning verhuist.