Ik heb op één aspect een iets lager cijfer gegeven: nakomen van gemaakte afspraken. Het team zou extra vroeg zijn (omdat er klusmannen zouden komen om 7.30), maar ze waren er 'pas' om 8.00 uur. Het is allemaal goedgekomen, maar dit was wel anders afgesproken met Roel.
Wij waren enorm blij met de 5 aardige en zorg vulde verhuizers. Binnen mbo time was ons oude huis leeg en ons nieuwe huis gevuld. Alles netjes op zijn plek. Hulde
Wij zijn blij dat ons veel werk uit handen is genomen door ervaren mensen. Helaas is niet alles helemaal vlekkeloos gegaan, maar in de afhandeling van de schade zijn we er samen uitgekomen.
Zelf ben ik al 14 keer verhuisd. Ik gooide alles in 40 verhuisdozen en klaar! Maar een heel huishouden met twee kinderen verhuizen is andere koek. Daarom zocht ik een verhuizer die ons compleet zou ontzorgen van A tot Z en dat is 100% gelukt. Van het handige taxeren via whatsapp, de snelle communicatie tussendoor tot het uiteindelijk alles ingepakt krijgen en over verhuizen binnen 2 dagen en de komst van de handyman die binnen 3 uur ons hele lijstje met klusjes afwerkte: alles verliep tip top! En wat ook zeer belangrijk is: de vriendelijkheid van het verhuisteam en het denken in oplossingen! Veel dank!
Keurig op tijd! Verhuizing liep op rolletjes.
Geweldig gemotiveerd en vrolijk team. De verhuizing van a tot z perfect uitgevoerd.
Wij hebben zelf alles ingepakt en het verhuisteam heeft alles perfect overgebracht naar ons nieuwe huis. Zelfs de stromende regen was geen probleem. Alles werd afgedekt om het zo droog mogelijk te verhuizen. Wat zeker gelukt is. Bijna 30 m3 verhuizen van de 6de etage in een flat naar een huis met 4 etages ging in nog geen 8 uur. Echt super. Conclusie, goed , snel , geen schade en geen stress. Toppers.
Snel en deskundig de auto ingepakt en op de plaats van bestemming weer uitgepakt. Werken efficiënt met elkaar en zijn voorzichtig met dierbare spullen.
De verhuizers nemen je letterlijk alles uit handen, denken mee, zijn erg vriendelijk en werken snel. Deuren werden afgedekt om schade te voorkomen, meubels werden gesealed of in een doek gepakt. Verhuizen werd ineens een makkie.
De verhuizers wisten goed wat ze deden. Hebben vlot onze verhuizing gedaan.
Wij hebben het als goed ervaren de verhuizing.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers, alles goed geregeld.
Werken netjes en snel. Zijn vriendelijk. Prima bedrijf
Mondial Movers heeft ons geholpen om op 1 dag te verhuizen. Het demonteren en monteren ging kundig en snel. De service die werd gegeven door de hangkleding in te pakken was ook erg fijn. Aardige verhuizers, harde werkers. We waren binnen 1 dag over en door dit uit handen te geven was de keuken op dag 1 in het nieuwe huis al bijna helemaal ingericht en konden we lekker in ons eigen bed meteen slapen!
Vrolijke en vriendelijke verhuizers die op elkaar ingespeeld zijn en van aanpakken weten. Ze stonden ruim op tijd voor de deur en konden ook op tijd vertrekken naar de nieuwe locatie waar alles weer snel uitgeladen werd. Achteraf bleek de montage van een kledingkast en bed niet helemaal in orde te zijn, maar dat heeft mijn man zelf kunnen oplossen (met de juiste schroeven)
Hele fijne club verhuizers die snel en behulpzaam hebben gewerkt. Alles snel ingeladen en daarna alles goed op de juiste plek gezet
Supersnel, netjes en proffesioneel.
Vooraf duidelijke afspraken waar men zich ook aan hield. Stipt op tijd arriveerden 4 positief ingestelde verhuizers die hard werkten en mee dachten. Een verhuizing levert stress op maar door toedoen van deze ploeg stond alles snel op zijn plaats. Ik beveel Mondial VSN van harte aan. Ik ga ook nog gebruik maken van de handyman service.
Super goed
de verhuizing is goed en voorspoedig verlopen geen problemen ondervonden
Deskundig team van vriendelijke mensen. Harde werkers. Verhuizing was een hele klus maar is volgens de planning uitgevoerd. Helaas een kleine schade ontstaan, maar na melding werd die direct tot volle tevredenheid afgehandeld
Mondial VSN is een fijn bedrijf om in te schakelen voor de verhuisklus. De mannen zijn kundig en gaan voorzichtig om met de spullen. Leuk om te zien dat het team ook plezier had in het werk!
De mannen hebben alles keurig aangepakt en zijn voortvarend en accuraat te werk gegaan.
Wij hadden een zeer positieve ervaring met Mondial VSN. De verhuizers werkten op een nette rustige manier en bleven ondanks het warme weer en feit dat het meer werk bleek te zijn dan verwacht in een goede bui. Ondanks het feit dat de totale hoeveelheid spullen groter uitpakte dan in eerste instantie was ingeschat hield Mondial VSN zich netjes aan de afgesproken offerte.
Heel fijn verhuisbedrijf! Alles liep gesmeerd op de dag vd verhuizing. 5 verhuizers die als een geoliede machine te werk gingen. Ieder had zo z'n expertise leek het wel. Tip nog: fijn om een paar dagen voor de verhuizing nog even contact te hebben en de afspraken nog even door te nemen. Verder alleen maar lof! Via (schoon)ouders kregen we jullie door getipt en geen spijt van gehad!!
Molensteijn 35
3454 PT Utrecht
Het verhuizen van uw inboedel van uw woning naar een nieuwe woning vraagt om veel voorbereiding, juiste aanpak en goede afhandeling. Een dure piano of een kast van u grootouders een inboedel is kostbaar, het is dan ook belangrijk dat de verhuizing van deze kostbare inboedel wordt uitgevoerd door een betrouwbare verhuizer die zijn vak verstaat. Mondial VSN Verhuizingen verhuist dagelijks meerdere inboedels, en weet hierdoor als geen ander hoe het beste de verhuizing voor te bereiden, wat de juiste aanpak is en hoe de verhuizing goed af te handelen. Mondial VSN Verhuizingen is trots op de kwaliteit die zij leveren, en laten dit ook graag zien aan de hand van de volgende keurmerken; Erkend verhuisbedrijf en ISO 9001. Mondial VSN verhuizingen is onderdeel van de verhuisgroep Mondial Movers. Dit is een landelijke verhuisorganisatie met een eigen hoofdkantoor in Alblasserdam. Om lid te mogen zijn van Mondial Movers moet een verhuisbedrijf aan hoge eisen voldoen. Zo is de kwaliteit van de verhuizers een belangrijk onderdeel. Mondial VSN verhuizingen is, mede door de kwaliteit van het personeel, in het verleden uitgeroepen tot “Beste Verhuisbedrijf van het jaar 2010”. Verhuizen dus stressvol? Nee, uw verhuizing is namelijk in goede handen bij de vriendelijke verhuizers van Mondial VSN Verhuizingen waardoor u zorgeloos naar uw nieuwe woning verhuist.