Stipt op tijd. Vriendelijke en behulpzame verhuizers die meedenken. Men gaat zorgvuldig met je spullen om neemt de tijd voor het werk maar houdt zeker de vaart erin. Complimenten
Goed op elkaar ingespeeld team, die met plezier hun werk goed en snel uitvoeren.
Verhuizing netjes verlopen alles keurig op zijn plaats gezet.
Een ingewikkelde klus met veel zwaar materiaal, dat via een groot raam naar de bovenverdieping moest. Zonder problemen opgelost.
Prettige medewerkers. Supersnel. Jammer dat er iets bij het inplannen van de verhuislift was misgegaan. Maar de mannen losten het prima op zonder.
Heel netjes verzorgde verhuizing met heel vriendelijke verhuizers, totaal geen stres en drukte, alles goed georganiseerd uitgevoerd, onze grote complimenten voor dit prima verhuis bedrijf.
Dankzij de zeer ervaren en aardige verhuizers,is de verhuizing zeer spoedig verlopen,wat voor ons een steun was in een door ziekte moeilijke periode!
Een fijne ervaring. Goed en volgens afspraak geholpen. Vriendelijke mannen!
Goed overleg Goed gebruik van bescherming voor waardevolle spullen en meubels Met rust Geeft vertrouwen
De verhuiswagen was er om half acht. Fijne mannen die met je mee dachten,om half tien zat alles er in. Om twaalf uur was alles weer uitgeladen op het nieuwe adres.omdat ik veel hulp had waren de dozen zo leeg en om vier uur alweer opgehaald. Helemaal TOP.
De diverse aspecten die komen kijken bij een efficiënte verhuizing werden allemaal uitstekend verzorgd.
Een deskundig en vriendelijk verhuissteam, dat zorgvuldig het los- en laadwerk heeft uitgevoerd. Voorafgaand aan het laden meubelstukken goed verpakt of geseald In goed overleg alle meubelstukken weer op hun nieuwe plekje teruggeplaatst.
De heren waren prima op tijd. Harde werkers, goed gestemd, meedenkend en zeer vriendelijk. Het bleek een grotere klus dan we allen vooraf hadden ingeschat, maar geen onvertogen woord gehoord. We zijn echt blij dat we de keuze voor Boudesteijn gemaakt hebben.
Alles volgens afspraak gegaan en zeer tevreden. Zorgvuldig personeel.
Aardige mannen die hard werkten. Ik hoop dat ze ook komen lossen in Anna Paulowna.
Alles wordt met goed overleg, je uit handen genomen.
Mijn verhuizing verliep uitstekend, de mannen waren zeer vriendelijk en beleefd.
De mannen zijn hartelijk/correct en zeker behulpzaam, niks is teveel
De Top Movers van Boudesteijn zijn absoluut top! Heel vriendelijke verhuizers, ze werken hard en secuur en ze zijn zeer behulpzaam. Alles bij elkaar zorgden de verhuizers ervoor dat de verhuizing prima verliep.
Zeer tevreden over de accuratesse, deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers. Professionele aanpak van deze verhuizing.
Mijn verhuizing verliep vlekkeloos, van advies tot de uiteindelijke verhuisdag. Dat heb je nodig dan, het is ingewikkeld genoeg, de voorbereidingen en al wat er nog meer bij komt kijken.
(Tijd)afspraken goed nagekomen. Vriendelijk personeel. Vakkundige demontage en montage van bedden. Behulpzaam waar nodig.
Het blijkt gewoon te kunnen met Boudesteijn Top Movers. 's Morgens om half 8 stonden er vier man met twee verhuiswagens voor de deur en werd begonnen met inladen en demonteren. Om 11 uur was dat voltooid en konden we naar het nieuwe adres vertrekken. Een stukje van normaal 35 minuten rijden, maar nu - door alle wegafzettingen en files - deden wij er meer dan 3 uur over! De verhuizers waren net eerder langs een paar knelpunten en ze stonden al ruim een uur voor de deur op ons te wachten ... Direct werd begonnen met uitladen en monteren en tegen half 6 zat de hele klus erop. Ondanks de storm is alles zonder schade overgekomen. Een paar kleine schoonheidsfoutjes, maar die zijn voor ons begrijpelijk met het weer en de lange wachttijd voor de deur. Het team werd gedurende de dag regelmatig (even) uitgebreid naar vijf of zelfs zes man en die werkten allemaal keihard. Vriendelijke en kundige mensen allemaal. We zijn absoluut niet van plan om ooit nog te gaan verhuizen, maar mochten we dat ooit moeten, zullen we zeker weer graag gebruik maken van Boudesteijn. Dan wel liefst zonder windkracht 11 ... ;-)
4 man sterk, hard werkende mannen. Volledig ontzegd, heel tevreden!
Volgens afspraak en tijdig.
Kanaalweg 51
1948PL Beverwijk