Ondanks de gecompliceerde verhuizing van Duitsland naar Nederland prima geregeld. Alles soepel verlopen.
Goede planning vooraf. De juiste middelen meegenomen. Plezierig personeel. Kwalitatief zeer goed.
Heel prettige mensen, dachten mee en creatieve oplossingen. Keurig verzorgd en omdat ik door mijn rug was gegaan werden de enkele verhuisdozen die nog resteerde en ik zelf zou verhuizen zonder problemen meegenomen. De handyman heeft het wandmeubel tot mijn volle tevredenheid gedemonteerd en weer keurig geplaatst. Kortom, ik ben zeer tevreden.
goed geregeld en optijd bij mijn woning
Beste heer Beentjes, Bedankt voor de mooie review. Mvrgr. Dennis
Handelen snel en adequaat. Bijzonder vriendelijke en behulpzame verhuizers.
Geachte familie Grommé, Bedankt voor de mooie review. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr. Dennis
Goede samenwerking met de klant.
Beste heer Scheffer, Bedankt voor uw review. U was zeer tevreden over onze gedane diensten en dat is ook hoe het hoort. Normaliter ontvangen we dan een 9 of een 10, maar in uw geval is dat een 7. We gaan we er maar vanuit dat dit voor u een zeer mooi cijfer is. We wensen u veel plezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
De verhuizing van onze bejaarde ouders naar een aanleunwoning is met veel geduld en begrip voor de situatie aangepakt en begeleid. Heel fijn dat er naast de aandacht voor de inboedel ook expertise op dit gebied in huis is. Hulde!
Beste mevrouw Klingeler, Bedank voor de fijne review. We wensen uw ouders nog veel woonplezier op hun nieuwe adres. Mvrgr Dennis
Geachte familie Hoope, Bedankt voor de fijne review. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
netjes overgebracht en op een vriendelijke manier
Geachte familie Oei, Nog bedankt voor de mooie review. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvgr Dennis
Vriendelijke hard werkende mensen. Die van aanpakken weten.
Geachte familie Paulisse, Nog bedankt voor de mooie review. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvgr Dennis
Afspraak gemaakt om inboedel te verhuizen, offerte gekregen die vooraf al was besproken. Op afgesproken tijd kwamen de verhuizers, zeer ervaren verhuizers, en binnen een mum van tijd stond de inboedel in de vrachtwagen. De inboedel staat opgeslagen in de inboedelopslag, ook bij de rondleiding hier is alles zeer vakkundig doorgenomen.
Geachte mevrouw Groen, Bedankt voor de mooie review. Mvrgr Dennis
Zeer ervaren mannen die weten hoe ze met de spullen moeten omgaan
Geachte fam. Leen, Bedankt voor de fijne review. Daar doen we het voor. veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
Fijne ervaring, snelle en deskundige verhuizing en een fijn team om mee te werken. Gaan zeer zorgvuldig om met de spullen!
Geachte mevrouw Stam, Bedankt voor uw mooie review. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
Goede afspraken en perfect ingepakt en vervoerd. Het bed en de kasten weer exact gemonteerd. Prima dus.
Beste Jan, Bedankt voor de mooie review. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
vriendelijk personeel. Rustig en zorgvuldig met alles.
Klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Niets dan lof over het gehele traject.
Geachte heer Henning, Wat een fijne review. Daar doen we het uiteraard voor. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
Top verhuizers. Waren zorgvuldig met onze spullen. Vriendelijk en werkten goed samen. Zeer tevreden.
Geachte mevrouw de Breij, beste Claudia, Wat een fijne review. Daar doen we het uiteraard voor. Veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
Ik verhuisde een cliënt van de ene naar de andere zorglocatie. Het team was zeer goed in de omgang met deze cliënt (en ook met mij). Zorgvuldig en geduldig rondom zijn wensen met betrekking tot wat moet waar staan en nam de tijd om uit te leggen dat het voor het gemak eerst even hier werd neer gezet maar dat ze het later op de goede plek zouden zetten.
Geachte heer Hulshof, beste Joost, Bedankt voor de mooie review. Mvrgr Dennis
Het eerste contact is zakelijk, maar op een betrouwbare manier. Ook de vervolgafspraken worden keurig en snel behandeld. Geen kleine lettertjes maar heldere afspraken.
Geachte heer de Veth, beste Chris, Bedankt voor uw mooie review. Uiteraard hadden we liever allemaal tienen gezien. Maar dat we u voor een 2e keer mogen verhuizen, zegt al meer dan genoeg. Op 9 mei gaan we uw inboedel naar uw nieuwe woning brengen. We wensen u alvast veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
Het verhuis team kwam op het geplande tijdstip en begonnen onmiddleijk met het laden van onze bezittingen. Alles is zeer soepel verlopen en ik kan iedereen die een verhuizing over langere afstand (bij ons meer dan 200km) aanraden om Boudesteijn te benaderen. Wij zijn niet van plan om weer te verhuizen maar met de professionele insteek zou ik zeker weer gebruik willen maken van Boudesteijn!
Geachte heer Rong, beste Ronald, Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Mvrgr Dennis
Aanvankelijk met drie man ipv toegezegde vier, waarbij er wel vijf nodig bleken. Rond de middag voegden zich twee man met een kleinere verhuiswagen toe. Met prachtig weer erbij was de stemming daarna prima. Goede zorg voor kostbare spullen, daar waar nodig werd beschermende verpakking aangebracht. Nergens een kritisch geluid over de organisatie van onze kant. Vakkundig, met zorg en aandacht. Top!
Geachte heer Bax, beste Peter, Bedankt voor de mooie beoordeling. Vanwege een zieke verhuizer begonnen we inderdaad met 3 man. Rond de middag hebben we weer met 2 man opgeschaald, zodat het toch op 4 man uitkwam over de dag. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres, Mvrgr Dennis
Offerte taxateur gaf meteen een prettig gevoel. Je kreeg een duidelijk Beeld van de verhuisdag en de aanloop daarnaartoe. Verhuisdozen en extra nodige werden vlot geleverd . Contacten verliepen uiterst vriendelijk en behulpzaam. Op beide verhuisdagen was er een fantastisch team. Hard en nette werkzame mannen.. Tijd voor een praatje tussendoor en zeker was er de nodige humor / lolletje. Wat zo'n verhuisdag zeker aangenaam maakt.
Geachte heer Goudswaard, beste Enno, Wat een uitermate mooie beoordeling. Daar zijn we heel blij mee en doen we het voor. Veel woonplezier in Koudum. Mvrgr Dennis
Werk schoon en netjes alles keurig voor elkaar.
Top verhuisbedrijf
Snel en vakkundig volgens afspraak
Kanaalweg 51
1948PL Beverwijk