het verhuisteam was grote klasse
Verder heb ik alles opgepakt wat mij werd verteld, maar niet achteraf even doorgeven dat ze een stuk wat verder moeten lopen en dat event. in rekening kan worden gebracht dan wil ik precies weten wat mij te wachten staat, en niet achteraf nog dingen doorgeven waar je geen rekening mee hebt gehouden.
vriedelij, deskundig en efficient!
de twee ploegen, zowel op 19 juli als op 8 augustus waren zeer vriendelijk, daadkrachtig, gezellig en deskundig, en werkten keurig. Pluim!
Alles is keurig ingepakt en verhuist.
de zorgvuldigheid waarmee de medewerkers hebben gewerkt, het direct melden van kleine beschadigingen , een krasje hoef je niet te melden , maar ze doen het wel top
Team wat goed op elkaar is ingespeeld.
zeer vakbekwaam personeel ,die,ondanks zij niks hadden gedemonteerd,mij heel erg goed hebben geholpen bij de montage van diverse meubelstukken,erg vriendelijk en snel en goed werkend
Harde werkers!!
Alles keurig verlopen, en op tijd.
Kwaliteit was dit keer beduidend minder dan eerdere twee keren, dat ik van de diensten van Passies gebruik had gemaakt. Ondanks mijn uitgesproken zorg aan Erik Passies de kunstvoorwerpen goed beschermd te vervoeren, is een van de beelden ernstig beschadigd. Een medewerker is ziek naar huis gegaan, nadat hij een deur van de kledingkast had laten vallen. Bewaking van kwaliteit is uitermate belangrijk, juist bij inhuur van personeel.
Op tijd, deskundig, vlot
Ga op deze voet verder.
- omgang met klacht, vriendelijkheid personeel - afhandeling van klacht/schade ging professioneel
communicatie tussen taxateur en klant gemaakte afspraken naar het verhuisteam. er waren enkele afspraken gemaakt of 'gezegd' tegen de klant en het team wist van niets en moesten bellen. bijv dat het team binnen 3,5 tot 4 uur moesten inladen (tegen klant gezegd) en het team kreeg te horen de hele dag de tijd te hebben. bevestiging van gesprek op papier zetten voor klant en verhuisteam voorkomt dit.
Broekermeerstraat 136
2131 AT HOOFDDORP