verhuisteam was erg goed. Aardige kerels die erg hun best hebben gedaan.
Alle drie de verhuizers waren kundig, vlotte werkers en aardige kerels. Verliep als een zonnetje ondanks de stortregens!
De wasmachine transportbeveiliging die wij hadden klaargelegd is niet gebruikt.
op alle punten een op lossing
meer aandacht voor montage meubelstukken
oplossen van schade het volgende er loopt momenteel een schade procedure kan nog geen cijfer geven
De verhuizing is heel correct en conform de afspraken uitgevoerd. de medewerkers waren vriendelijk en correct.
Vriendelijk professioneel team wat oplossingsgericht denkt en uitstekende service heeft verleend!
Goede vriendelijke mensen. De ervarenheid geeft het vertrouwen om je persoonlijke spullen te laten inpakken. Fijn dat het allemaal zo geregeld is. Geeft een stuk rust.
Uiterst vriendelijk en met respect Heel prettig
We hadden een leuk, maar vooral deskundig stel verhuizers. Waren bereid mee te denken en te helpen. We zijn zeer tevreden over deze jongens/mannen.
kundig en zeer efficient te werk gaan
Goede en snelle verhuizing. Ook complexe meubels en complexe plaatsing is goed gelukt. Goede service en afspraken vooraf en tijdens de offerte.
Broekermeerstraat 136
2131 AT HOOFDDORP