Goed georganiseerd verhuisbedrijf. Duidelijke taakverdeling, goede samenwerking. Vriendelijk en toegankelijk. Zonder stress verhuisd!
Duidelijk in afspraken. Gaan heel netjes om met spullen. Grote uitdaging gaan ze aan. Vriendelijke personeel. Prijs kwaliteit klopt.
De verhuizers waren mooi optijd en hielden me goed op de hoogte van de voortgang. De spullen die niet goed waren ingepakt door mij hebben zij op een goede manier verpakt en toen verhuist.
Klantvriendelijk, deskundig, voorkomend, snel
Snelle en goede afhandeling. Kleine schade aan secretaire werd gemeld en zal worden opgelost.
Zeer vriendelijke, attente, behulpzame en goed georganiseerde verhuizers!
Professioneel en zeer plezierig verhuisbedrijf. We zijn een terugkerende klant. Passies is top.
Behulpzame, adviesgevende, keurige en zeer vriendelijke en correcte verhuizers Voor mij nooit geen andere meer Geen gezeur en en geen gedoe. Prima informatie en men komt ook vantevoren kijken voor een inschatting van de verhuisdozen. Ik kan niet anders zeggen dan dat er een topprestatie is geleverd door Passies Verhuizingen
Fijne rustige verhuizers. Namen alle tijd om alles goed in te pakken.
Alles op tijd. Volgens de afspraak. Helemaal goed!
De verhuizers waren zeer professional, keurig op tijd en ging als een geolied team aan het werk. Kasten en bureau werden vakkundig gedemonteerd en later weer goed in elkaar gezet. Zonodig werden meubels goed ingepakt in folie of carton.
Wat een snelle service. Na een mail gestuurd te hebben is er binnen een dag telefonisch contact geweest. Afspraak gemaakt voor een intake via de telefoon wat super ging. De verhuizing is ook super goed gegaan. De verhuizers hebben zelfs zonder problemen wat extra dingen gedaan om te helpen. Zeer vriendelijk en sociale vakmensen. Echt ik raad iedereen die gaat verhuizen aan om gebruik te maken van jullie diensten!
Er was die dag ook een begrafenis en er was gevraagd of de verhuiswagens dan even opzij konden. Dit werd netjes gedaan, veel complimenten gekregen van medebewoners dat ze dit heel netjes gedaan hadden. Het verhuizen ging ook vlot en netjes. Dank jullie wel.
Passies, doet zijn naam eer aan. Regelt de zaken zoals afgesproken!
Goedemorgen communicatie en pakken alles goed in. Alles is beschermd
Alles liep op rolletjes van begin tot eind voor onze verhuizing van Hoofddorp naar Hoef en Haag ( bij Vianen) Duidelijke afspraken en een goed verhuis team. Keurig op tijd begonnen zelfs iets vroeger dan gepland. Een lange dag om 17:45 was alles verhuisd . Ook het voortraject na het accepteren van de offerte kregen wij een coördinator toegewezen voor eventuele vragen. Een afspraak voor het ophalen voor de gebruikte dozen is gemaakt.
De opname van de te verhuizen boedel werd nauwkeurig gedaan. De verhuizing zelf verliep snel ondanks het toch lastige laadadres in Amsterdam. Het lossen verliep ook prima.
Het verliep soepel en ze waren duidelijk ervaren. Soms waren ze te gedreven in het inpakken. Ik was op een gegeven moment mijn leesboek kwijt waar ik in aan het lezen was en mijn oplader van de telefoon. Het lag op de tafel waar ik zat. Dacht het veilig gesteld te hebben dus niet.
Professioneel voortraject met inhoudelijk goede discussies en adviezen. Goede afstemming wederzijds. Inpakdag met Simon soepel en prettig verlopen. Verhuisdag zelf verliep volgens plan: efficient.
Ik heb al meerdere verhuizing via Passies gedaan en altijd naar tevredenheid. Vriendelijk, professioneel en altijd bereid een stap extra te zetten.
De mannen waren behulpzaam, kundig en snel. De onderlinge sfeer was ook erg goed. Probeerden alles te doen om meubels op hun plek te krijgen. Zou zo weer gebruik maken van Passies. Doen De naam eer aan
Hele prettige en beleefde mensen die een top job doen
Op een leuke manier
Alles volgens afspraak verlopen, prima vakmensen
The team was on time, worked very smoothly, found solutions for everything and were always polite, helpful and efficient. Very happy with the day.
Broekermeerstraat 136
2131 AT HOOFDDORP