De dag is prima verlopen, alles goed verpakt en vakkundige. De verhuizers waren gezellige mannen en relaxed. Het voelde goed. Contract met Simone is ook erg prettig. Zeker een aanrader Passies verhuizers.
Wij hebben onze spullen door hen laten verhuizen naar hun opslag. Dit verliep allemaal keurig. De mannen die kwamen werkten netjes en waren vriendelijk en voorzichtig met onze spullen. Alles werd uit elkaar gehaald wat kon en ingepakt in hun containers. Hierdoor duurde de verhuizing langer dan wij van te voren hadden gedacht maar is het wel netjes en goed gedaan. Hopelijk wordt alles straks in ons nieuwe huis ook weer netjes bezorgd en in elkaar gezet, maar daar gaan wij wel vanuit.
Alle spulletjes van klein tot groot zeer zorgzaam ingepakt. Het was een lange dag, maar de verhuizers bleven goedgehumeurd, waren beleefd en hun werk tot het einde goed doen. De jongere medewerkers, werden goed begeleid door de oudere heren.
De verhuizing was in goede handen. Er werd zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Problemen zijn vakkundig opgelost. Leuk team verhuizers. Ondanks tegenslag die dag bleef de stemming er goed in.
Alles keurig ingepakt. Zeer voorzichtig met breekbare spullen. Fijn personeel
Wij hebben onze verhuizing door Passies als zeer prettig ervaren! Fijne mensen die met je meedenken.
Dit is de 3de of 4de keer dat ik Passies heb gebruikt, helaas deze keer is er 1 min punt geweest. het gaat om het monteren van mijn bed en mijn bank. De bank was niet goed gemonteerd en 1 van de mensen van Passies zei (na aantal pogingen) "ik ben klaar met bank". Gelukkig heeft zijn jongere collega's meer doorzettingsvermogen en is het uiteindelijk gelukt om de bank goed te monteren. Het zelfde kan ik niet over mijn bed helaas zeggen. Om die nu op te lossen moeten we de bedrijf waar ik die bed heb gekocht vragen om het beter te doen. Het is te los nu, de laden zijn verkeerd in elkaar gedaan (die heb ik inmiddels zelf opgelost), er staat geen viltjes (was oorspronkelijk wel zo) onder de bed waardoor er nu een kruis op de vloer is, niet alle onderdelen zijn op de juiste plek of gebruikt enz. Ik moet helaas ook mededelen dat we konden alcohol van deze meneer ook ruiken op de dag in kwestie (2 dec 2022). Ik heb eerdere ervaring met deze meneer en vond hem altijd aardig, zijn collega's zijn ook aardig en behulpzaam geweest. Ik vind het jammer om de bovenste minpunten te moeten noemen. Ik zou Passies in het toekomst wel aanbevelen maar als opdrachtgever vind ik dat deze opdracht is niet 100% naar mijn zin gedaan.
Het is niet vaak dat ik niets aan te merken heb. Volgens afspraak, zowel qua tijd als kwaliteit
Het ophalen van de huisraad de ene dag en het brengen de volgende dag aan de andere kant van het land ging fantastisch. Leuke en ervaren en zorgzame vaklui.
Uitvoering gedisciplineerd.
Zeer prettige verhuizing met prima vakmensen. De prijsstelling was scherp en met een gerust hart gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot opslag. De lijntjes bij passies zijn prettig kort!
Professioneel, vriendelijk en super snel! 100% de investering waard
Vanaf het moment van intake, afleveren van alle dozen en materialen tot aan de daadwerkelijke verhuizing. Alles werd tot in de puntjes verzorgd.
Passies heeft ons ontzorgd door de verhuizing vanVijfhuizen naar Nieuwkoop op zich te nemen. Ruim voldoende verpakkings materiaal, geweldige mensen dat niets hen te veel was. Het was heel hard werken voor de mannen van Passies, daarom een heel groot compliment voor de geweldige samen werking. Allen die onze verhuizing mogelijk hebben gemaakt, heel hartelijk bedankt. Hartelijke groeten, Hans en Marja Hijstek.
Van begin tot eind prima gewerkt!!!
Super leuke mannen en deden het fantastisch goed en zeer nauwkeurig
De verhuizers (4 man), waren stuk voor stuk fantastisch. Zeer ervaren Dachten met ons mee om het e.e.a. op te slaan in de box, voor het grof vuil wat nog komen gaat. Dit hebben ze ook netjes opgelost. Verder nog kleine aanpassingen aan het meubilair, werd ook nog verricht. Passies een aanrader voor uw verhuizing.
Fijn contact met Passies, uitvoerend erg professioneel en kundig. Ook last-minute verhuizingen zijn makkelijk te realiseren.
Contact was erg plezierig, afspraken worden nagekomen en inboedel is erg professioneel verhuisd.
Na eerdere ervaring 23 jaar geleden nu opnieuw gekozen voor Passies voor mijn verhuizing. Ruim van te voren is een taxatie gemaakt en een offerte uitgebracht. Hoewel het niet goedkoop was is de service en de verhuizing zeer goed verlopen.
Alles liep op rolletjes, ondanks de warmste dag van het jaar
Broekermeerstraat 136
2131 AT HOOFDDORP