Je wordt vriendelijk en correct ontvangen en aangesproken. Inpakken was snel gedaan.
HOUDEN AAN GEMAAKTE AFSPRAKEN
Er is netjes gewerkt door de verhuizers.
Is niet gecommuniceerd dat passies door drukte een ander bedrijf heeft ingehuurd voor de verhuizing....... Dit hadden we graag van te voren geweren ! Was even raar als je passies besteld en er een ander ingehuurd bedrijf komt met wel passies kleding maar een vrachtauto zonder passies opschrift....ze deden het gelukkig wel goed maar was wel raar.
- deskundig en professioneel - flexibel
Hartelijk bedankt! Was gewoon PRIMA, verhuisteam was vriendelijk en zeer behulpzaam!!
vriendelijk, deskundig, vakkundig en snel.
Vriendelijk, professioneel, weten van aanpakken, klantgericht, flexibel
Vrolijk, secuur, netjes, beleefd, gevoel voor humor
correcte scherpe offerte. In een keer goed. Flexibel Professioneel uitgevoerde verhuizing. Geen mitsen en maren.
ondanks problemen voor wat betreft de vloer die nog niet klaar was ! bleef iedereen in de stemming, ze vonden het jammer dat ze niet konden zien hoe het er totaal uit kwam te zien, kom nog eens kijken ? helemaal super
Zoals u ziet zijn mijn man en ik heel tevreden over de hele verhuizing ( inpakken ,enkele stuks demontage en weer netjes opgebouwd in het nieuwe huis) Niets mist of is gebroken. (We hebben nog niet alles uitgepakt, dus hopelijk juich ik niet te vroeg)
Broekermeerstraat 136
2131 AT HOOFDDORP