We maakten voor de tweede keer gebruik van de diensten van dit bedrijf en nu met een geheel ander team, maar met dezelfde positieve ervaring. In alle opzichten werden we bij een complexe verhuizing vanaf drie naar één locatie volledig ontzorgd door échte professionals. Ook nog eens verdraaid attente en aardige mannen: helemaal zoals je het graag ziet.
Met veel plezier verhuisd. Professionele mensen die graag een extra stap zetten voor de klanten. Zijn erg tevreden en kunnen ze van harte aanbevelen. Communicatie is zeer goed en flexibele opstelling na verzoek om de verhuizing een week uit te stellen.
Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met het tijdelijke opslaan van onze meubels. De verhuizers haalden eerst alles op bij ons thuis en brachten het drie dagen later weer netjes terug. Het hele proces verliep vlekkeloos en zonder stress. De opslagfaciliteit was schoon en veilig, en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het gaf ons echt gemoedsrust te weten dat onze meubels in goede handen waren. Ik zou deze service ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte opslagoplossing!
Onlangs zijn we verhuisd en dat werd gedaan door Aad de Wit, de mensen die kwamen in- en uitpakken waren echte professionals en werkten heel goed samen als team waarbij ieder zijn taken had. Ook op oudejaarsdag werd de zaak niet afgeraffeld maar zeer netjes uitgeladen en geínstalleerd. Enige minpuntje waren de geleverde dozen waarvan enkele ingescheurde handvatten hadden, verder zeer tevreden
Dozen conform afspraak gebracht en opgehaald. Verhuisteam prettige medewerkers, beleefd, vriendelijk en onderling ook een goede sfeer en samenwerking. Behulpzaam. Vragen tussendoor of alles naar wens verloopt. Spelen direct in op vragen/verzoeken. Vinden oplossingen om meubelstukken van groter formaat goed naar binnen te krijgen.
De heren waren op tijd, deden hin werk op een ordentelijke manier, waren vriendelijk en behulpzaam en lieten zien ervaring te hebben met dergelijke verhuizingen, zo soepel en geruisloos als het ging, mijn oprechte complimenten!
Het team wat de verhuizing kwam uitvoeren was prettig en werkte vlot door. Ze waren alleen vergeten door te geven hoe laat ze zouden komen. Maar verder ging alles goed.
Zowel de voorbereiding, overleg en de daadwerkelijke verhuizing zijn perfect gelopen. Op het oude adres alles gedemonteerd, op het nieuwe adres als gemonteerd.
Wat een fijne ervaring!! De vier jongens van AA hebben alles netjes verhuisd. Al mijn meubels hebben zij keurig behandeld, netjes ingepakt en weer netjes neergezet in mijn nieuwe appartement. Ook de bank waarvan de helft niet in de lift paste hebben ze naar boven gebracht, wat ik uiteraard erg kon waarderen. Ik zou zonder enige twijfel zeker weer voor AA Verhuizers kiezen als ik ooit weer ga verhuizen.
Na goede goede ervaringen uit het verleden zonder prijsvergelijk gebruik gemaakt van de service.
De communicatie was goed, alles werd prima ingepakt en op het nieuwe adres weer in elkaar gezet. Ze waren vriendelijk en behulpzaam.
Zie bovenstaande opmerking
Verhuizing is prima verlopen.
Jongens waren prettig in de omgang, goed op elkaar ingespeeld, klantgericht en zorgvuldig.
Communicatie verliep perfect.
Gerustellend idee dat onze inboedel in een container en inpandig opgeslagen wordt. Het contact met de verhuizers was open en makkelijk toegankelijk. De verhuizers werken heel zorgvuldig! Kortom, heel tevreden. Het bedrijf en de afdeling Planning nemen altijd de telefoon op, geen lange wachtrij. Op mijn vragen wordt adequaat geantwoord.
Efficiënt, vriendelijk en meedenkend
Dozen in nieuwe woning neergedumpt, niets meer vindbaar ondanks dat ik de ruimte genoteerd had. Ben nog steeds bezig met zoeken naar alles, tot in de schuur toe. (kleding)kasten/vitrine niet weer opgebouwd, waardoor kledingkast onbruikbaar en dus niet ingeruimd kan worden. Er werden bij uitladen personen bijgehaald die niets met AA-verhuizers te maken en die onzorgvuldig, brutaal en respectloos met mijn goederen omgingen. Beschadigingen aan mijn net geschilderd houtwerk, afgenomen lampen werden niet weer opgehangen (zoals afgesproken), zaten zonder verlichting in sommige kamers, Wasmachine en droger met aan achterkant vastgebonden aansluitingen en bedrading zo neergezet, dat ze onbruikbaar waren. ergste verhuizing die ik ooit heb meegemaakt.
Alles was professioneel geregeld, zowel het inpakken als de verhuizing
Wij zijn zeer tevreden over de verhuizers van AA/Aad de Wit. Zij zijn snel en accuraat en we waren binnen no time verhuisd. Wij zijn al meerdere keren verhuisd met AA en altijd hebben zij onze spullen met zorg verhuisd. De mannen zijn zeer vriendelijk en geven goede adviezen.
Het inpakken en verhuizen verliep snel, deskundig en met aandacht voor details.
De verhuizing verliep heel soepel en snel. De verhuizers waren er rond half 8 en om 14 uur stond alles al in het nieuwe huis! Hele vriendelijke verhuizers, voorzichtig met de spullen en snel alles ingepakt en in de vrachtwagen geplaatst. Zeker een aanrader!
Het was geweldig! Aardige jongens die super snel te werk gaan, goed met je spullen omgaan en handen uit de mouwen steken!
De verhuizing verliep geweldig, om 8 uur waren er 5 man aanwezig . Er werd in gepakt en in de vrachtwagen gezet. Om 14.00 uur stond alles in ons nieuwe huis. Professioneel en vriendelijk is onze ervaring.
Ontspannen verhuizing
Haarlemmerstraatweg 167 a