Wat een fijne, vriendelijke en nette mannen hebben ons geholpen met de meubels verplaatsen na de wateroverlast door een verstopping. Ze waren er op de afgesproken tijd. Echt super aardige en hardwerkende jongens/mannen. Ik zal t bedrijf zeker aanraden.
Mijn verhuizing verliep vlot. De meubels werden zorgvuldig verpakt met folie. Er was veel mankracht. Op het nieuwe adres werd alles op de juiste plek gezet. Niets was de mannen teveel. Er werd heel hard gewerkt
Aardige mannen die gestructureerd te werk gaan. Verpakken alles netjes en laden alles netjes in. Ook met het uitladen zijn ze behendig en zorgen dat alles soepel verloopt. Ik heb een goede ervaring gehad en ze ontzorgen ook tijdens hectische en stressvolle momenten voor de mensen die van het ene huis jlnaar het andere huis verhuizen. Groet, Joyce
Afspraken worden nagekomen. Er wordt snel en deskundig gewerkt.
Komen op tijd. Werken efficiënt. Niet te beroerd om iets extra’s te doen. Soepele verhuizing!
In een woord gewoon prima!
De mannen van de verhuizing waren zorgvuldig in hun werk. Vriendelijk en doorpakken. Tijdens de lunch hadden we leuke gesprekken. Op de plaats van bestemming ging een medewerker erg tekeer. De wagen was op de calamiteiten pad gezet. En hij schreeuwde dat de stenen gingen verzakken. Er was geen andere mogelijkheid. Ze gingen met deze woede zeer professioneel om en bleven beleefd en kalm. Klasse!!! Er was van te voren niets over gezegd, hoewel ik de verhuizing bij iedereen van te voren had aangekondigd. De verhuizers zijn verder gegaan in hun werk. En er was geen enkele verzakking te zien in het pad!
De intake, offerte, contacten en de daadwerkelijke verhuizing ging. Vlot, transparant, snel en alles was in goede handen!
Het is soepel verlopen netjes op tijd volgens afspraak de mannen zijn vriendelijk en behulpzaam top prestatie.
Het inpakken verliep gesmeerd. Omdat de verhuislift niet aanwezig was op de gewenste datum, de verhuizing een dag naar voren geschoven. Bleek er “ergens” een foutje gemaakt te zijn en kwam de verhuisploeg zonder verhuislift. Moest alles dus met de personenlift. Uiteraard hadden we de buren hierover niet kunnen informeren. Een beetje jammer. Maar de ploeg werkte fantastisch en was heel hulpvaardig. Ook op het nieuwe adres dus zonder verhuislift. Maar dankzij een laadklep die ook omhoog kon, kon alles buitenom (omdat het nieuwe adres op één hoog was en aan de buitenkant van het complex.
Wij hebben onlangs onze verhuizing door Aad de Wit laten doen. Dit ging in het voortraject al erg gemakkelijk en goed. De offerte was snel gemaakt en de verhuisdozen werden volgens afspraak bezorgd. Op de verhuisdag zelf kwamen de 3 verhuizers keurig op tijd en ging na een overleg met ons vlot aan het werk. Meubels werden goed ingepakt in beschermende folie, matrassen netjes ingehoesd. Met een goed uur was alles klaar voor vertrek! Op de nieuwe locatie werd de verhuislift geïnstalleerd en in mum van tijd stonden de meubels op zijn plek. Alles zonder beschadigingen overgebracht en ook het uitladen was met een uur weer klaar. Al met al zeer tevreden, zal dit bedrijf zeker aanraden.
Meteen namen ze heel goed initiatief en deden meer dan we overeen waren gekomen.
Zelf doen was geen optie meer. Dát hebben we gehad. Dus Mondial VSN ingeschakeld. Blij mee. Alles prima en tijdig geregeld. Afspraak is afspraak. Leuk team ook, en een voortreffelijke chauffeur.
Het was een fijne verhuizing dankzij de kundige, vriendelijke en snelle aanpak van het verhuisteam. Aanrader!
Verhuizing goed gegaan, zonder problemen.
Zoals de woorden hierboven beschreven zijn voor mijn gevoel al duidelijk genoeg.
Verhuisteam was op tijd, alles even doorgenomen en door het huis gelopen en toen aan de slag. 5 sterke mannen, dat ging allemaal lekker vlot. Uitladen ging prima en snel. Niets beschadigd! Om 8 uur begonnen, 14 uur klaar. Top!
Heel vlit, heel aardig , deze mensen weten met mensen om te gaan
We zijn erg blij met de verhuizers want het haalde zoveel uit handen. Alle dozen die we kregen hebben we gebruikt en netjes verhuisd. De kledingkasten werden netjes uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Bedden ook. Schilderijen werden veilig ingepakt. Wat een werk is er verricht! Dank aan de verhuizers en de vrachtwagen chauffeur !
Kleine verhuizing uit hartje centrum. Aardige jongens en harde werkers. Zeer tevreden.
Zeer betrouwbare dienstverlening!
Erg fijne ervaring met de verhuizers. Professioneel, behulpzaam en meedenkend.
De verhuizing is door het verhuisbedrijf goed voorbereid. Bijzonder prettig dat de opname (vooraf) van de inboedel digitaal kon worden afgehandeld. De dozen werden op tijd en in voldoende mate geleverd (puntje van aandacht: we hebben zelf wel veel oude stickers moeten verwijderen). Op de dag zelf verliep de verhuizing zonder meer uitstekend. Ook werd er goed rekening gehouden met de omwonenden en werden veiligheidsvoorzieningen aangehouden. Bijzonder prettig was het contact met de verhuizers: vriendelijk, vakkundig en efficiënt. Kortom wij zijn zeer tevreden over dit deel van de verhuizing (de inboedel staat nu opgeslagen en wordt over een half jaar afgeleverd in de nieuwe woning).
Onze verhuizing is probleemloos en tot volle tevredenheid verlopen.
Snelle reactie op mijn aanvraag, heldere communicatie, echter te weinig dozen geleverd (30% te weinig!) om in te pakken. Zijn wel tijdig nagebracht. Verhuizing zelf verliep vlot, zowel inladen als uitladen en in goed overleg. Maar veel schades van een soort die me erg verbazen. Slecht geladen? Later zag ik ook op houten kastelementen diverse kleine schadeplekken die er vóór de verhuizing niet waren. Schadeafhandeling verliep weer vlot en professioneel
Haarlemmerstraatweg 167 a
1165 MK Halfweg