Beleefde mannen, alles zeer zorgvuldig verhuidsd, top!
Zowel de afdeling die de afspraken maakt als de verhuizers echt klantvriendelijk !
Onze verhuizing van Noord-Holland naar noord Limburg, incl. een antieke kast èn vleugel hebben ze uiterst deskundig, voorzichtig, geduldig, vriendelijk en met alle aandacht uitgevoerd. Zelden zoveel voorzorg gezien; kast en vleugel zijn zonder 1 krasje overgekomen.
Tijdens een spoed verhuizing en opslag van spullen is aan alle kanten meegedacht om de klus te klaren. Ik was erg blij verrast met het resultaat omdat het eigenlijk niet mogelijk was om in zo'n korte periode alles te organiseren. Verhuizen en de spullen opslaan, geregeld in een paar dagen. Een wel verdiend applaus voor het team van Ad de Wit Verhuizingen. Bedankt!
Alles Prima Geregeld.
Vanwege lekkage vloer moest onze woning leeg zodat deze gerepareerd kon worden. Het vloerenbedrijf heeft jullie ingeschakeld om onze spullen op te slaan. Alles was netjes gepland en er werd netjes gewerkt. Heel tevreden
Wat een team, service, netjes !!!!!!! Alles was goed geregeld , Top bedrijf
De verhuizers waren ruim op tijd aanwezig en gingen zeer voorzichtig met onze spullen om. Kwetsbare zaken werden goed beschermd ingepakt en als er ook maar enige twijfel was dan werd aan ons gevraagd wat er moest gebeuren. Het lossen op het nieuwe adres ging even goed en alles werd geplaatst zoals door ons werd gewenst. Overigens ook compliment voor het bedrijf v.w.b. de levering van verhuisdozen en intake vooraf.
De verhuizing was in een ochtend gedaan en de drie verhuizers hebben alles netjes verzorgd.
Keurig op tijd aanwezig , snel en vakkundig ingeladen en op nieuwe locatie snel en keurig uitgeladen. Vriendelijke verhuizers. Echt topverhuizers !!
Mijn te verhuizen spullen werden snel gedemonteerd, goed verpakt ingeladen en snel naar mijn nieuweadres vervoerd. Daar werden de dozen uitgelaten en het meubilair weer gemonteerd. Dit alles met vriendelijk en deskundig personeel.
Voor onze verhuizing binnen Amsterdam hebben we Aad de Wit ingeschakeld. Het eerste contact verliep al heel vlot en gemakkelijk. Snel een goede offerte ontvangen. Toen we aangaven dat we de garderobe dozen wat eerder nodig hadden, werden deze dezelfde dag nog gebracht. De jongens waren netjes op tijd en het inladen ging heel vlot. Bij het uitladen werd er steeds netjes gecheckt waar we alles wilden hebben en meubels die niet in 1 stuk naar boven konden werden snel gedemonteerd en weer terug in elkaar gezet. Toen het bedframe met geen mogelijkheid bleek te passen (niet door het raam en niet door het trapgat) werd er aangeboden om tijdelijk een bed te maken van verhuisdozen zodat ik hoogzwanger niet op een matras op de grond hoef te liggen, totdat de een nieuw bed hebben. Wat een geweldige oplossing en een enorm lief aanbod! Waar een verhuizing best stressvol en een groot gedoe kan zijn, was dit eigenlijk best een hele fijne dag dankzij Aad de Wit.
Veel discussie over omvang verhuizing moeder. Weinig empathie en grote mond verhuizers tegen mijn broer. Begrijp dat er een verschil bestaat tussen eerste inschatting en definitief, maar mi door communicatie op te lossen. Heb nota betaald waar onwaarheden op staan. Een telefoontje had u gesierd en veel goed gemaakt. Nu erg slechte recensie. Zou het waarderen dat u op nota’s niet schrijft cf contract als dat niet waar is en deel wel overeengekomen inboedel oa poef gewoon achterlaat.
Zeer vriendelijk verhuizers met inzicht en ervaring. Ook het voor bezoek was goed geregeld. Wijn zijn heel tevreden onze zorgen waren meteen weg na kennis making met het verhuis team. Dankjewel.
Ben erg blij met Aad de Wit omdat ze ten eerste een aangepaste offerte uitbrengen op exact de wensen die ik had. De prijs was daarmee ook erg aantrekkelijk. De verhuizing zelf ging vlot en netjes . De verhuizers waren erg vriendelijk. Ze hebben zelfs iets meer gedaan dan afgesproken was. Ik beveel ze zeker aan!
We hebben op de laatste avond nog besloten een grote kledingkast mee te nemen. Deze is uit elkaar gehaald en in ons nieuwe huis weer in elkaar gezet. Allemaal extra werk, waardoor de planning krap werd. Maar het team werkte vrolijk door en de verhuizing verliep als een zonnetje. Ook de communicatie over het brengen en weer ophalen van de dozen was uitstekend. Een groot pluspunt is ook dat dit bedrijf een elektrische verhuiswagen heeft, waarvoor je in Amsterdam geen vergunning hoeft te betalen.
Zeer goede ervaring met deze verhuizers. Mannen werken hard en zijn op elkaar ingespeeld waardoor alles voor en professioneel verliep. Zeer aan te bevelen.!!
We hebben het geheel als uitermate prettig ervaren.
De verhuizing verliep prima en vakkundig. Ik heb alleen achteraf enige twijfel over de hoogte van de offerte. Ik had het dubbele aantal dozen gekregen van wat ik werkelijk nodig had. Ik denk dat de offerte op meer dozen en dus meer werk was gebaseerd. Mijn partner verhuisde de dag erop van Arnhem naar Amsterdam en had meer spullen en een handyman. Deze mensen zijn een hele werkdag bezig geweest en zij betaalde ongeveer hetzelfde als ik.
Communicatie met Aad de Wit was super, afspraken worden perfect nagekomen. Verhuizers zijn zeer kundig en voorzichtig. Kwetsbare spullen worden heel goed ingepakt met noppenfolie en extra verhuisdekens in de wagens. Super bedrijf!
Als binnenkopper zijn zij poeslief, als er eenmaal offerte binnen is, begint de ellende, afgesnauwd, gesprek verbroken, geen excuus, een baasje die mij om de oren slaat met roddel... De verhuizers zelf waren okay, niet helemaal gedaan zoals ik het vroeg (etiketten aan de zijkant i.p.v. bovenop) en toch weer dozen op stapels waar ze niet horen, maakt de na-verhuizing lastig en veel tillen en sjouwen..
Twee keer binnen een jaar verhuisd met Mondial Aad de Wit Verhuizingen en net als de eerste keer verliep ook de tweede verhuizing heel prettig en vlekkeloos. Niets was de verhuizers te veel. Ze wisten van aanpakken, waren beresterk, super behulpzaam en heel service verlenend. Wij zijn heel blij dat we weer voor jullie gekozen hebben en kunnen Aad de Wit Verhuizingen zeker bij iedereen aanraden!
Hele snelle rustige verhuizing met ontzettend veel zorg voor mijn spullen.
Wij hebben de mensen van Aad de Wit ingeschakeld voor het inpakken en opslaan van inboedel en kunst. De heren werken zeer zorgvuldig, professioneel en vlot. Erg tevreden en zeker aan te raden.
Haarlemmerstraatweg 167 a
1165 MK Halfweg