Vriendelijk, deskundig, snel reageren en duurzaamheid hoog in het vaandel
zeer klantvriendelijk
Zeer professioneel te werk gegaan.
geen; de verhuzing is simpelweg keruig verzorgd
alles keurig verpakt. snel. beleefde verhuizers.
Rustig en betrouwbaar. Ondersteunend bij onverwachte tegenvallers. Prettige sfeer team.
Er werd heel goed meegedacht tijdens de taxatie ( extra wagen voor afvalpunt). Heldere offerte en heldere afspraken. Tijdens verhuizing werden de hindernissen op een creatieve manier opgelost. Zoals beloofd: Reden waarom we uw bedrijf hebben verkozen: Fa. P.M. de Wit & Zn was goedkoper, maar wilde betaling vooraf. Wiggelaar was ook goedkoper. Maar beiden waren onduidelijk over afvoer restafval en gaven daarover in de offerte ook erg weinig concrete informatie. Ook vond ik uw verhaal over de wijze van inpakken: ceiling van kasten en kunstwerken door jullie ingepakt vertrouwenwekkend.
zeer vriendelijk
Vriendelijk verhuisteam, harde werkers, alles verliep volgens afspraak.
Het verhuisteam werkte deskundig, effectief en efficient en waren zonder uitzondering prettig in de omgang. De hoeveelheid te verhuizen goederen bleek wat te laag ingeschat, maar er werd - zonder morren en binnen de afgesproken prijs - opgeschaald. De geleverde verhuisdozen konden we wat langer houden opdat we rustig uit konden pakken. Top verhuisbedrijf!
Helder, deskundig, gemotiveerd, meedenkend, snel en uiterst professioneel!
De Intentie om het zo goed mogelijk te doen en dingen op te lossen en je daar in gerust te stellen vond ik een plus punt.Daarvoor kan ik niet de vraag in vullen over verwachting- De eerste contact gaf al vertrouwen.! Ik vind punten geven ook niet prettig. Ik was zeer tevreden en dank u vriendelijk.
Alleen maar pluspunten
Haarlemmerstraatweg 167 a