Tekst op de verhuisdoos kan beter: bv: 'PLAKBAND NIET NODIG' (ipv 'geen plakband noodzakelijk')
Zeer kundige en vriendelijke verhuizers. Ondanks het feit dat een verhuizing voor bijna iedereen een hoop gedoe is hebben de mensen van Aad de Wit gezorgd voor een heel prettige tijd.
zorgvuldigheid en strakheid in werkwijze en tempo zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen, zowel ten opzichte van de klant (klantvriendelijkheid) als zichzelf (het nemen van pauzes)
personeel denkt mee met de klant
alle werkzaamheden tijdens verhuizen zijn uitstekend en met veel deskundige ervaring uitgevoerd. Beter dan dit had ik me niet voor kunnen stellen.
vriendelijk en deskundig
Goed ingespeeld op het verhuizen van mijn hoog-bejaarde ouders. Zowel bij taxatie als bij de verhuizing zelf.
Erg servicegericht, meedenken, snel, secuur, professioneel. Helemaal top dus
Professioneel, vriendelijk. Wat mij opviel was de manier waarop de twee ervaren medewerkers omgingen met de stagiaire die nog een en ander te leren had. Er werd op de stagiaire gelet en hij kreeg ondersteuning en aanwijzingen op een hele positieve manier. Mooi om te zien.
vriendelijke mannen met een goede dosis humor snelheid, vakkundigheid top bedrijf en zeker voor herhaling vatbaar maar niet in de eerstkomende 5 jaar
De verhuizers zijn ontzettend vriendelijk, professioneel, snel en behulpzaam! Super service.
Ga voort op de ingeslagen weg.
Ondanks de druk bleven de verhuizers vriendelijk, attent en geduldig. Met liefdevolle zorg werd er voor onze spullen gezorgd!
Klanvriendelijk en goed inspelen op een verhuizing van ouderen
het ging letterlijk en figuurlijk van een leien dak en uit het raam, er kwam enorm veel gezelligheid en enthousiasme binnen; onderling is er een flexibel incasseringsvermogen en de bereidheid het met elkaar te fixen: het was heel prettig voor ons
Goed verhuisteam dat meedenkt en een waar het prettig mee samenwerken is.
Weer prima gedaan!
Zeer vriendelijke mensen.