spreekt uit mijn beoordeling
Duidelijke afspraken. Ondanks drukte kon er een andere verhuis datum gevonden worden dan oorspronkelijk gepland. Een heel kleine schade werd prima hersteld. Vriendelijke, rustige verhuizers. Wij zijn zeer tevreden.
Leuke (en 1 heel knappe!) verhuismannen. Werd netjes en professioneel met spullen omgegaan en in vlot tempo. Medewerkers op kantoor waren telefonisch ook altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Fijn verhuizen zo :)
Tot nu toe erg tevreden. Leuk, hulpvaardig personeel
suoer gedaan. nam veel last van schouders
Duidelijke uitleg over de wijze van inpakken
Goede service, klantvriendelijk.
Secuur en duidelijk. Vlekkeloze verhuizing. Zeer naar tevredenheid
jongens bedankt!
Grote verhuizing, harde werkers, weinig gemopper (zat best wel wat zwaar spul bij)
Professionele medewerkers. Profesorisch ingepakt en vervoerd Voorzichtig met spullen omgegaan
Voorgesprek was zeer goed. Zeker zorg verhuizing met de eigenaar goed door gesproken met oude mevrouw (was gerust gesteld) De avond van verhuizing werd er gebeld ivm klacht ie ochtend.
Geachte heer, Zoals telefonisch na de verhuizing besproken hadden wij dit anders moeten aanpakken. Nogmaals onze excuses. Zorgverhuizingen zijn juist onze specialiteit en dan mogen dit soort fouten niet voorkomen. Met vriendelijke groet, Carel Kuijper Aad de Wit verhuizingen
10 lijkt overdreven maar het geheel is zeker een 10 waard
Zeer nette verhuizers; niet alleen maar van die rauwdouwende jonkies, maar ervaren mannen. Daarnaast een duurzame verhuizer, met z'n eigen elektrische wagenpark!
informatievoorziening, nakomen van afspraken, positieve communicatie, deskundigheid van de verschillende medewerkers
Zeer prettig , alles verliep zo als afgesproken , ter plekke mee veranderd in andere plek plaatsen van inboedel omdat de aannemer nog niet klaar was
Wij waren zeer tevreden met het verhuisteam. Ze hebben heel hard gewerkt en waren zeer vriendelijk en spontaan. Hierdoor hadden wij zeker geen stress.
flexibel alles deskundig opgelost
Haarlemmerstraatweg 167 a