Mondial de Witt heeft mij heel erg goed geholpen met de verhuizing. vriendelijke medewerkers werken oplossingsgericht, heel fijn in een stressvolle verhuistijd!
De service vooraf en deskundigheid van taxateur vooraf waren perfect en professioneel. De geschatte 120 boxen waren precies voldoende. Het verhuisteam heeft keihard gewerkt om er voor te zorgen dat alles op tijd over was. Wat een bewondering voor het vershuisteam, het was een hele klus en dat hebben ze op een uiterst vriendelijke, professionele en montere manier volbracht. Ook het de- en monteren was perfect gelopen, ik ben heel blij dat we van die extra service gebruik hebben gemaakt zodat alles in 1 dag weer keurig op z'n plek stond in het nieuwe huis. Ze hebben hierdoor veel stress uit handen genomen.
gewoon helemaal prima
Het meedenken mbt inpakken; aanpak; inschatting hoeveelheid en duur verhuizing
ALLES was goed besproken en volgens de afspraken uitstekend uitgevoerd.!!
deze keer een record gebroken met het inladen oude woning vond het weer een fijn team net als in oktober
Stickers plakken niet goed op andere zaken dan de dozen
Vriendelijk en deskundig
Verhuisteam was op tijd Speelde goed in op onvoorziene omstandigheden Snel en goed de taken uitgevoerd Luistertde goed naar de klant
inschatting van het aantal inpakuren nog nauwkeuriger waardoor de offerte gevolgd kan worden en er geen meerwerk achteraf ontstaat.
Vriendelijke, nauwkeurige en zeer kundige verhuizers.
Plezierige mensen, die van aanpakken weten en hun werk secuur doen
nieet alleen jonge verhuizers sturen.een groep van verschillende sterkte en leeftijd lijkt mij beter.
Vriendelijkheid van contactpersonen en werknemers.
betrouwbaar en snel
De verhuizers verlieten niet eerder het pand voordat alle dingen die in hun bereik waren, waren opgelost.. Ze gaven nuttuge adviezen.
Haarlemmerstraatweg 167 a
1165 MK Halfweg