Ik zag nogal op tegen mijn verhuizing van Amsterdam naar Brussel met opslag vanwege de complexiteit, maar de mensen van Aad de Wit hebben mij goed geholpen, hebben goed meegedacht en waren altijd zeer vriendelijk en professioneel - perfect op tijd op afspraak, goede communicatie etc. De prijs is competitief (ik had ook een aantal offertes van andere bedrijven aangevraagd) en tot nu toe ben ik helemaal tevreden.
Zowel voor, als tijdens de verhuizing zeer goede klantvriendelijke behandeling.
De verhuizers waren netjes, vlug en gingen zeer zorgvuldig met de spullen om. Toppers! Al met al een fijne verhuisdag gehad.
We hebben tijdens onze verhuizing gebruik gemaakt van Aad de Wit Verhuizingen, inclusief opslag. De communicatie was gedurende het hele traject duidelijk en klantvriendelijk. De verhuizingen zelf waren erg goed en we hebben geen moment getwijfeld over de professionaliteit van dit bedrijf. De verhuizers zelf waren allemaal erg vriendelijk en professioneel en werkte naast snel ook voorzichtig om enige schade aan de spullen of woning te voorkomen. Absolute aanrader voor elke verhuizing en opslag!
ik zou zo weer verhuizen .
Ik was erg onder de indruk van hoe de verhuizers te werk gingen. Een goed samenwerkend team dat gestructureerd en snel te werk ging. Erg lief en wisten waar ze het over hadden. Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb afgenomen bij Aad de Wit verhuizingen. Dank jullie wel voor jullie geweldige service!
Netjes rustig beleefd voorzichtig
Voor de tweede keer via Aad de Wit verhuisd en opnieuw een hele prettige ervaring. Ze werken snel, én nauwgezet. Ze hebben onze - ietwat onmogelijke boekenkast uit elkaar én weer in elkaar gekregen. Echt superfijne mensen met heerlijk gevoel voor humor.
De verhuizing verliep voorspoedig ondanks de grootte en complexiteit van de verhuizing. Er werd de nodige zorg besteed aan de "kostbare" spullen die met de aandacht werden ingepakt. Er was ook grote flexibiliteit in verband met het tot twee maal toe wijzigen van de datum. van de verhuizing.
Uitstekende dienstverlening en vriendelijke en deskundige verhuizers. Snelle afspraak kunnen maken met de planning, op tijd de spullen opgehaald door verhuizers voor de opslag en uiteindelijk ook weer op de afgesproken dag weer terug gebracht naar onze woning. Vanwege onze enorme verbouwing hebben we 3x gebruik gemaakt van hun diensten. Goed, snel en deskundig!
prima, goed geregeld.
We waren erg tevreden. Goede service; er wordt goed meegedacht en zorgvuldig met je spullen om gegaan, en alles werd netjes volgens planning gedaan. En daarnaast een vrolijk en opgewekt team!
Keurig op tijd en net personeel.
Vlug en goed
De verhuizing met Aad de Wit Verhuizingen was efficient en vooraf zeer vriendelijk geholpen.
duidelijkheid tijdens eerste gesprek en kennismaking .. uitstekende prijs en vriendelijk en deskundig en behulzaam personeel
Vriendelijke mannen die can aanpakken weten.
De verhuizers kwamen op tijd en gingen professioneel te werk, alles werd goed gecommuniceerd waar alles naar toe moest en wat er in elkaar gezet moest worden. Dit scheelt mij ook weer een hoop werk, ben ik blij mee. Kortom een verhuizing die tot in de puntjes goed ging en lekker vlot doorging en halverwege de middag zat alles al in mijn nieuwe woning. Ik kan Aad de Wit Verhuizingen zeker aanbevelen! Groet, Peter
Bij de kennismaking en inventarisatie van de inboedel is veel tijd genomen om alles door tw spreken. Alle zorgen werden serieus aangehoord en serieus genomen. Het maken van een afspraak voor het leveren van de verhuisdozen en inpakmateriaal was bijzonder makkelijk. We zijn vooraf nog gebeld om de exacte tijd te bespreken waarop de verhuizers er zouden zijn. De verhuizing zelf ging vlekkeloos en heel professioneel. Ook de kunstwerken en piano zijn met zorg ingepakt en vervoerd. Een aanrader voor iedereen!
Super nette mannen gevoel voor humor zijn goed op elkaar ingewerkt echte toppers en ze werken ook snel maar ook zeer secuur en netjes Je ziet duidelijk het verschil met andere verhuis bedrijven en ik spreek zeker uit ervaring Jongens toppie en ga zo door jullie zijn geweldig
Snel, vriendelijk, bekwaam en meedenkend! Heel tevreden!
De mensen van Aad de Wit zijn stuk voor stuk erg vriendelijk en behulpzaam. De planning van tevoren verliep uitstekend, ik kon met al mijn kleine vragen altijd terecht, en er werd steeds meegedacht. Op de verhuisdag zelf werd snel en zorgvuldig alles ingeladen.
Hele fijne jongens die mij verhuisd hebben. Ben heel erg tevreden.
Zij waren geweldig.
Deskundig, attent, niets is teveel
Haarlemmerstraatweg 167 a
1165 MK Halfweg