Wij zijn erg tevreden over de manier waarop Mundial Jon. van Buuren met ons heeft samengewerkt. Vanaf het eerste contact, bezoek onze plek om het werk te schatten, voorbereiden voor de dag en de dag van de verhuizing. Zeer efficiënt, iedereen erg vriendelijk en behulpzaam. En bovenal, zeer professioneel. Alles verliep volgens plan en het ging relatief snel.
Fijne jongens om mee om te gaan
Zowel ophalen als afleveren klasse
Inmiddels dit bedrijf voor de 2e keer ingeschakeld net als de vorige keer wederom alles naar volle tevredenheid overgebracht.
top
Zeer prettige ervaring. Kan ze van harte aanbevelen. Klantvriendelijk, plezierig in de omgang, goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Denken mee, en ook op de dag zelf heel prettig om in huis te hebben. Het komt over alsof het onderling een fijn team is. Zeer harde werkers, die er plezier in hebben en een enorme klus heel goed geklaard hebben. Tip zou zijn om de afspraken (kunst aan de muur laten, wel of niet zelf dozen overlaten voor planten, hoe in het nieuwe huis kamers aangeven, hoe losse spullen stickeren) nog even op de mail te zetten. Maar dat is het enige. Nog langsgekomen om te helpen zoeken naar een verdwenen bedrail (en gevonden) en een zakje schroeven dat nog in de hoek van een wagen bleek te liggen af te leveren. En heel fijn dat je de verhuisdozen niet hoeft te huren maar gewoon in bruikleen krijgt.
Bijzonder aardige verhuizers, die hard werken. Compliment voor hun inzet! Niks gebroken, alles op z'n plek. We hebben ook laten inpakken. Dat hebben ze netjes en vlot gedaan. Fijn dat het elektrische vrachtwagens waren. Alleen jammer dat er daarna enorm veel inpakpapier voor breekbare dingen was, wat we weg moesten gooien. Ik had als duurzame verhuizer verwacht dat ook dat op een herbruikbare manier zou gaan, zoals speciale dozen met compartimenten voor glazen enzo. Verder prima!
We needed some pieces of heavy furniture moved into a second floor bedroom with access only from the backside of the house. They used a lift to move the furniture to the roof, carried it across, and then lowered it into the bedroom. Some furniture additional furniture had to pass-through windows and they did a great job managing. We did find some minor wear and scuff marks on walls and a little more care could have been taken moving furniture up the stairways, but overall we were quite pleased.
Verhuizen is een niet alledaagse activiteit wat een hoop regelwerk en stress met zich mee kan brengen. Bewust er voor gekozen om een erkende verhuizer in te schakelen voor het verhuizen (zelf ingepakt) en dat is Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen geworden. Tijdens de taxatie kregen we al voldoende vertrouwen in dit bedrijf door de wijze waarop de inboedel geïnventariseerd werd en wat erbij verteld werd m.b.t. het inpakken. Tot aan de dag van de verhuizing nog een enkele keer gebeld voor wat praktische vragen en daarbij werden we vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Een dag voor de verhuizing werden we gebeld voor de laatste afstemming. De verhuizing ging in 2 stappen: ene dag inboedel uit oude huis halen en volgende dag de inboedel brengen naar het nieuwe huis. Het verhuisteam kwam enthousiast binnen en ging na een korte inventarisatie door het huis meteen aan de slag. In een rap tempo werden spullen die niet in dozen pasten goed verpakt en vervolgens werd het huis leeg gehaald. Top werk! De volgende dag ging het precies andersom: vlot en met de juiste aandacht voor onze spullen werd het nieuwe huis gevuld. Hierbij werden de dozen/losse spullen in de gewenste kamers gezet. Kortom: wederom top werk geleverd! Samengevat: wij zijn zeer tevreden over Erkend Verhuisbedrijf Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen en zullen dit bedrijf zeker aanraden!
Vanaf het eerste contact alleen maar positief. Iedereen is klantvriendelijk, alles keurig verzorgd Groot compliment aan het hele team.
De enorme hoeveelheid verhuisdozen werd gelukkig op tojd geleverd. Goede, stevige dozen en speciale boekendozen. De verhuisdag verliep voorspoedig door de zeer hard werkende ploeg die ook heel goed samen werkten. De relaxte sfeer maakte het ook gezellig en leuk. Ze wisten allerlei soorten meubels te demonteren en weer te monteren op de nieuwe bestemming. Doordat er goed doorgewerkt werd konden alle spullen in één keer verhuisd worden terwijl er twee dagen voor stonden. De volgende dag restte alleen nog het demonteren wn afvoeren van enkele meubels wat ook erg goed verliep.
Goed geregeld en keurig bezorgd
Super verhuizing Fijne deskundige en behulpzame verhuizers Niets op aan te merken.
Zeer positieve ervaring met de verhuizing. Vriendelijke servicegerichte groep mannen die onze verhuizing hebben uitgevoerd.
Aanvraagtraject offerte verliep moeizaam. Weinig communicatie en terugkoppeling vanuit het kantoor. Op de dag van verhuizing waren de verhuizers later dan wij dachten dat ze er zouden zijn, dit werd helaas ook niet pro-actief gemeld. Verhuizers waren top, deskundige mannen die goed met onze spullen om gingen!
Prima service en prettige bejegening.
Voor de verhuizing van mijn moeder hebben wij dit verhuisbedrijf ingeschakeld. Ze denken goed mee (al met de taxatie) met inpakken van kwetsbare spullen en de mannen zijn heel professioneel. Wij hebben ook gekozen voor de optie van het demonteren en monteren van de kledingkasten en dit was zo gedaan! Dat was ons nooit gelukt. Wat mij betreft verdienen alle mannen een pluim! Dank jullie voor alles!
Snelle nette werkwijze, deskundig met alles
Het eerste contact was prettig en we mochten ruim van te voren al dozen ontvangen om vroegtijdig te starten met inpakken. Op de verhuisdag waren de jongens netjes op tijd. Helaas kon de verhuislift niet worden gebruikt omdat het balkon dan kon beschadigen dus besloten ze alles via de lange binnengang en gewone lift te doen. Alles verliep vlot en netjes. Een absolute aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
Keurig personeel, ervaren en deskundig
de verhuizing is goed verlopen, de mannen hebben hard gewerkt. Maar de eettafel van massief eiken ( net 1 jaar oud) is beschadigd door verschillende krassen waaronder 1 hele diepe. Ook de wasmachine was niet voorzien van beugels of er zijn tijdelijk dekens in geplaatst om de trommel te beschermen. De wasmachine is niet meer te gebruiken, was 2 1/2 jaar oud. (dit heb ik nog niet eens gemeld gezien de slechte ervaring met de communicatie omdat ik het "vechten om gehoord te worden" moe ben. Ik heb foto's van doorgestuurd, het gemeld via de email en telefonisch. Vele malen gebeld waarbij ik terug gebeld zou worden wat tot op heden niet is gedaan.
Mondial Joh. van Buuren heeft, nadat een ander verhuisbedrijf en opslag er een enorme chaos van maakten, mijn verhuizing met enorme flexibiliteit en doortastendheid, waar dat nog mogelijk was, in goede banen geleid. Net en prettig bedrijf om mee te werken. Volgende verhuizing doe ik direct zaken met hen.
Door een acuut probleem met opgeslagen inboedel elders was deze verhuizer adequaat en snel beschikbaar om de opgeslagen inboedel veilig te stellen.
Heel ontspannen alles goed geregeld