Zowel op ons adres in Nederland als in Frankrijk een goed ervaren team die onze spullen met zorg en accuratesse behandelden. Een aanrader van onze kant .
Fijne mannen, behulpzaam en vriendelijk. Alle spullen zijn in 1 dag met de grootste zorg naar onze nieuwe woning verhuisd. Mochten wij ooit weer gaan verhuizen weten we al wie dat mag gaan verzorgen!
Over het geheel goede ervaring met Joh. van Buuren. De verhuizers waren erg vriendelijk en hebben keihard gewerkt om alles gedaan te krijgen. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Verbeterpunten: - Schilderijen werden niet, zoals beloofd, in aparte schilderijdozen vervoerd, maar allemaal bij elkaar in een doos. Pas na expliciet verzoek van ons werd nopjesfolie gebruikt om de schilderijen in te pakken. Een van de schilderijen (verf op doek, zonder lijst, dus erg kwetsbaar) stond onbeschermd tegen een verwarming op de overloop. Op dit vlak is zeker verbetering mogelijk. - Toen een wiel van de verhuiswagen vast kwam te zitten in het losse zand, werd vergeten de laadklep af te sluiten. Daardoor viel een stapel verhuisdozen en onze bank uit de wagen, met schade tot gevolg. De schade is wel in goed overleg afgehandeld.
Verhuizing was zo gebeurd. Vakkundig en snel. Ze denken met je mee. Heel fijne ervaring.
De verhuizing liep vlot en prettig dankzij het efficiënte en vriendelijke verhuisteam.
Een verhuizing door een goed team, dat voorzichtig met de spullen omging, goed communiceerde en luisterde aan wensen en aanwijzingen. Bovendien in goede onderlinge verstandhouding ook als iets tegenzat. Kortom uitstekend.
Alles tot in de puntjes verzorgt
Prettige ervaren medewerkers die met zorg met de spullen omgaan. Ik raad deze verhuizers aan.
We zijn vlekkeloos verhuisd. Erg fijn dat je zelf kon bepalen wanneer de dozen werden gebracht en opgehaald. De gemaakte afspraken werden nagekomen. Zeer vriendelijke verhuizers. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Personeel lost het ontbreken van de benodigde werktuigen opgewekt improviserend op.
Vriendelijk netjes echt top
Verhuizing was in hitte; mdw hebben toch goed gewerkt; meer pauzes en duurde langer daardoor. Hebben het helemaal afgemaakt. Inpakken ging snel en vakkundig.
Alles keurig verhuisd, ook de lastiger en zware stukken. Waterbed service perfect. Puntje van kritiek is dat de mannen s'morgens wat lanterfanten waardoor ze smiddags tijd tekort komen om alles tip/top achter te laten. Stukje gebrek aan goede aansturing.
Vanaf het eerste contact (taxatie van te verhuizen spullen) tot het afronden (terugbrengen verhuisdozen) van de verhuizing is alles keurig volgens schema verlopen in een zeer prettige sfeer.
Idem
In een grote verbouwing, hebben wij onze inventaris in de opslag gegeven. Een hele ondersteuning.
Al vaker is mijn verhuizing verzorgd door V Buuren. Aanbevelenswaardig! Ik hen één opmerking. Verhuizers hadden geen etiketjes bij zich. Het was naderhand een heel gezoek waar de dozen terecht waren gekomen
Aanpakkers die de klus klaren zoals wij het graag wilden.
De verhuizing verliep zoals gepland. Verhuizers zijn deskundig en zorgen ervoor dat ik zonder stress de dag doorkom.
Positieve ervaring. Goede vakbekwame verhuizers. De planning kan beter voor wat betreft de communicatie. Al met al zeer tevreden.
I am satisfied with your service
Mijn ervaring is goed. Alles tijdig en conform afspraken.
De verhuizing werd van begin tot eind uitgevoerd door 6 stoere binken, die zonder morren en maren aangepakt hebben. Echt bemoedigend!
Al eerder mijn verhuizing laten verzorgen. Netjes en zorgzaam voor de spullen.