Bij vrienden of kennissen zal ik jullie zeker aanbevelen. Er wordt hard en secuur gewerkt. Nette en vriendelijke mannen.
Heel goede ervaring met de verhuizers, deden bijna alles uit hun zelf en gaven advies waar nodig. Kon gewoon niet beter.
Vakbekwaam personeel. Vriendelijk en beleefd.
Prima vakmensen, ontspannen sfeer en razendsnel alles gedemonteerd, verhuisd, gemonteerd en afgesteld. Absolute aanrader!
Van af het eerste moment werd er aangepakt. De taakverdeling was duidelijk en daar door ging alles in hoog tempo. Er werd zorgvuldig met kostbare spullen omgesprongen. Toen er toch iets sneuvelde werd er direct actie ondernomen om het te vervangen. Was bijzonder om dat te ervaren.
De twee dagen dat we aan het verhuizen zijn geweest verliepen heel erg soepel en rustig. Geen enkele hectiek. De heren hadden werkelijk alles onder controle. Overal werd aan gedacht. De verhuizers waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Het was een fijne manier van verhuizen.
Ze waren aardig, gezellig, hardwerkend en vooral ook vriendelijk en behulpzaam. Alles werd ingepakt, dichtgeplakt en zorgvuldig in de vrachtwagen gebracht. Erna naar de opslag en keurig en netjes ook daar gestapeld. Kortom zeer tevreden!! Topgasten.
een verhuis team waar je wat aan hebt mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt
Prima ervaring
De verhuizers waren op tijd en hebben goed werk verricht. Zeer goed
keurig op tijd, vriendelijke medewerkers en goed werk afgeleverd.
Goede service, vriendelijk en professioneel. Alles wordt met zorg behandeld, veel ervaring met het naar buiten krijgen van grote stukken. Super mooi opgeslagen. Ik ben heel tevreden.
Zeer deskundig geholpen met een verhuizing naar Frankrijk. Top verhuisteam die meedacht met issues agv verschil verwachtingen-realiteit en zich zeer flexibel toonde. En: die altijd rustig bleven, ook toen de verhuisauto in eerste instantie niet door de poort bij het nieuwe huis kon komen. Stel je voor dat naast onze zorgen ('gaat het allemaal nog op tijd lukken?') ook de mannen in paniek waren geweest.... Op de dag voor de verhuizing konden we nog regelen dat er een grote kast ergens bij een verkoper werd opgehaald, tegen echt een heel schappelijk meerprijsje. Verder geen gedoe: opname boedel > prijsafspraak> afspraak datum> uitvoeren.
Verhuizing betekent veel stress. Erg blij met de gestructureerde en zorgvuldige werkwijze van de mensen van van Buren. Gaf heel veel rust. Dank!
Stipt op tijd. Ervaring. Snel en doelgericht. Aardig.
We hadden hele fijn verhuizers die ons echt ontzorgde. We kunnen Joh. van Buuren iedereen aanraden.
Vriendelijke verhuizers, komen afspraken na en zeer professioneel.
Verwachting waargemaakt
Prima volgens afspraak
Prettig verhuisteam, verleende goede service. Achteraf in oude woning en later ook in nieuwe woning checkten ze extra of er nog iets moest worden gedaan. Het team werkte goed samen en in een positieve en prettige sfeer. Bij de taxatie was gezegd dat er met een liftje zou worden gewerkt, dit bleek niet op de werkbon te staan, waardoor de lift ontbrak. Maar het team pakte dat probleemloos op, ook al moesten ze nu alles via de trap verhuizen.
Het waren behulpzame mannen en ze werkten netjes
we used the service of van Buuren to organise our removal over 1200 kms and from the first contact (quotation) to delivery was everything smooth, easy, professional and friendly. Absolutely nothing to complain about and we can recommend van Buuren wholeheartedly
Professionele verhuizing. Hard werkende en ontzettend beleefde en lieve verhuizers. Gingen voorzichtig om met onze spullen, trappen en muren. We hebben nul beschadigingen. Met andere verhuizers hebben we dat niet zo gehad. Hebben ook de de(montage) service afgenomen. Geweldig. Al met al, uitstekend! Zowel het verhuisteam als de taxateur. Top!
Deze mannen ontzorgen, letterlijk ! Ze nemen je alles uit handen, denken mee, zijn erg behulpzaam en niets is ze teveel! Ze sluiten zelfs je wasmachine aan. Super ervaring! Zoek je een verhuizer neem van Buuren uit Delft! Ik raadt het iedereen aan. En prijs kwaliteit is prima in orde. Bedankt van Buuren, een dikke pluim voor Kevin die alles perfect coördineerde, je bent de beste! Groet E en S Lagerweij
Weinig materiaal voor zelf inpakken. Informatie vooraf gegeven is niet doorgekomen bij verhuizers. Daardoor niet zo effectief als had gekund. Beschadigingen door enigszins nonchalante manier van in en uithalen vrachtauto.