Alles keurig verzorgd. Zowel bij het ophalen als bij het retour brengen.
Al eerder een mail gestuurd over een klacht, ik heb hier geen antwoord op gekregen. Wij hebben nog 3 ritten met een ruime stationwagen gereden om het huis leeg te maken, in ons geval was het dichtbij maar toch nog flink sjouwen, wij zijn beide bijna 70 dus het was zeker niet goed geregeld! Het meest kwalijke vind ik dat we geen reactie op mail en foto’s hebben gekregen
Onzeverhuizer, Mondial Joh. Van Buuren, heeft onze inboedel zorgvuldig verhuisd naar de opslag.
Alles zeer goed verlopen wat niet goed ging werd heel goed en naar volle tevredenheid opgelost
Prettig
Fijne partij om je verhuizing mee toe doen. Betrokken en erg goed in hun werk. We hebben vaak onze verhuizing moeten verzetten en dat was geen enkel probleem. Een familie bedrijf en dat maakt het persoonlijker.
prettige verhuizers en netjes werkend
Een fijne club mensen en gewerkt in een goede sfeer. Heel prettig op een, voor ons, zware dag. Maar toch een paar punten die wij als teleurstellend hebben ervaren. Afval, melkpakjes, boterhamzakjes terug te vinden in verhuisdozen met onze spullen erin. Waarschijnlijk tijdens het inpakken wat gegeten en gedronken en de verhuisdoos als afvalbak gebruikt. Lichtschakelaar die achter moest blijven en ook voorzien van stickers is verdwenen. Zit waarschijnlijk toch in 1 van de verhuisdozen. Vervelend, want daardoor de overdracht oude huis niet kunnen afronden. Het regende buiten en geen stucloper gebruikt waardoor de beide vloer echt zwart werd en we 3x hebben moeten boenen om dat weg te krijgen( door de keuken, kamer en hal) Legplankjes die gedemonteerd hadden moeten worden ( verteld en voorzien van stickers) toch achtergelaten. Zelfde gold voor ophangsysteem strijkplank. Wel gezegd én gelabeld, niet meegenomen. .... en zo zijn er nog wat kleine puntjes. Jammer en vanwege de eerdere ervaring teleurstellend. Maar de verhuizing is wel gebeurd, zonder jullie was dat niet gelukt. Groet, Arjan en Marianne de Bruin
Alles verliep gewoon hartstikke soepel. De verhuizers deden hun werk ontzettend snel en dachten goed mee. Onze spullen stonden in de nieuwe woning ook weer heel snel op hun plek.
Vooraf wordt goed en tijdig contact gelegd om te overleggen voor de verhuisdag zelf. Schilderijen, antiek en overige zaken worden goed ingepakt. Tijdens een hectische dag een fijne ondersteuning in ontzorging van verhuizing.
Zowel de taxatie, de service telefonisch als de verhuizing verliepen erg prettig. Ook toen de verhuizing vanwege Corona dreigde anders te lopen werd er gelijk een passende en goede oplossing gevonden. We zijn hier enorm blij mee.
niet de voordeligste , wel de beste !
Zowel bij de afgifte offerte en de samenwerking om de tocht goed voor te bereiden en vervolgerns met name de aankomst en het uitladen van onze inboedel was perfect geregeld.
Met onze ervaring uit 2003 nu weer gekozen voor Joh van Buuren. Alles loopt bij deze verhuizer gesmeerd. Een top op elkaar afgestemd team.
Erg goed geholpen. Verhuizing vanuit Frankrijk naar Nederland voor een dame op leeftijd. Indien er een nieuwe verhuizing komt zullen wij direct opnieuw bij van Buuren uitzetten.
Men denkt en werkt mee, zijn zorgvuldig en vriendelijk, dit wordt een korte beoordeling, ik heb namelijk niets aan te merken.
Ze werken snel en nauwkeurig en alles netjes in folie ingepakt zonder dat je hier om moet vragen. Ook het in de boxen inladen gaat zeer efficiënt. Tot nu toe (verhuizing naar een opslag) zeer tevreden.
Een hecht ervaren team, welke ons ontzettend veel werk uit handen hebben genomen.
Zelf had ik alles ingepakt. In het nieuwe huis had ik briefjes gelegd waar de kasten moesten staan. Alles is uitgevoerd zoals ik graag wenste. Zeer nette en beleefde verhuismannen. Ik ben zeer tevreden en zal jullie bij anderen aan bevelen. het was trouwens al mijn derde verhuizing met Van Buuren.
Very efficient and professional delivery of services. We had a hiccup on the starting date but this was immediately solved. I was able to make the move and put things instorage working to a very tight schedule. The move was also emotional fir me and I found the team personable and accommodating.
Duidelijke afspraken en offerte. Correcte, vriendelijke en goedgemutste verhuizers, die zorgvuldig met de spullen omgaan. Harde werkers.
Denken mee en was ook nog eens gezellig. Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn.
Vanwege een nieuwe vloer moesten de meubels opgeslagen worden. Is prima geregeld. Daarnaast nog een aantal zaken voor de stort. Ook dat is door hen geregeld. Bij het weer terugplaatsen is steeds met mij overlegd en is alles volgens wens geregeld.
Volgens de opdrachtbevestiging zou ik een precieze tijd doorkrijgen wanneer de verhuizers zouden arriveren. Niet ontvangen, heb zelf contact opgenomen.
Wat een fijn bedrijf. Na 17 jaar verhuizen en dan komt er veel bij kijken. Juist dan fijn dat verhuisbericht dan meedenkt en kijkt wat handig is. Afgelopen dinsdag dan de verhuisdag, wat een fijn stel mannen die van aanpakken weten! Ik hou graag de regie in handen, maar jeetje dit ging allemaal zo vlot dat ik het lekker los moest laten en maar moest laten gebeuren. Een aanrader voor een ieder die verhuizen gaat.