Geen enkele zorg gehad
Goede vriendelijke service. Zou hier zeker nog een keer mee verhuizen
Drie zaken sprongen eruit bij de verhuizing: Ten eerste de snelheid waarmee alles werd gedaan. Het was klaar voor ik het wist. Ten tweede de vriendelijkheid en correctheid van de verhuizers. Ten derde: er was een minieme beschadiging aan een van de meubels. Eenvoudige te repareren. Dus geen probleem. Die beschadiging werd echter zeer correct gemeld voordat ik dat zelf had opgemerkt. Dat werd door mij zeer gewaardeerd.
vind het moeilijk om iets uit handen te geven. maar dat was deze dag wel de bedoeling. moet zeggen dat ze het geweldig gedaan hebben
Alles goed verhuisd, alleen niet schadevrij, is wel opgeschreven maar ik heb na twee dagen nog niets van het bedrijf gehoord over hoe we dit gaan oplossen.
Alles verliep onwijs soepel en ik was binnen een paar uur verhuisd!
Hebben mij snel verhuisd ,uitermate soepel. Verhuisdozen gekregen in bruikleen welke vlot geleverd en weer retourgehaald.Ben zeer tevreden
spullen zouden op maandagochtend om 8 uur opgehaald worden, er kwam 9.15 uur 1 persoon om het werk nog eens op te nemen, terwijl de baas himself het werk had opgenomen om een offerte op te stellen. Daarna ging hij zoals afgesproken inpakken. 11.30 uur kwam de vrachtwagen. De week daarna zouden ze de spulken rond 8 uur terugbrengen, dit heb ik minimaal 3 keer afgesproken, eerste keer bij DHL. Van Biuren, de 2e keer de vrijdag voordat ze de spullen kwamen ophalen, de 3e keer toen ze de spullen meenamen. Maar zonder enig overleg is het terugbrengen verplaatst naar de middag. Excuses werden gemaakt maar niet door mij geaccepteerd, heel de dag vrij, 's morgens extra vroeg mijn bed uit en dan niet komen op de afgesproken tijd. Goederen kwamen terug, alles onder één dikke laag stof, terwijl het toch in grote houten kisten wordt ingeladen en opgeslagen. De man die had ingepakt was niet bij de teruglevering, dus moest iemand anders uitpakken, niet echt goed gepland. Overigens waren er voor het uitpakken geen instructies gegeven, zodat daar eerst telefonisch overleg over gevoerd moest worden. Na inladen moet je formulieren ondertekenen maar je krijgt daar geen bewijs van, zo ook niet van het formulier na aflevering, vreemd. Dus voor ons nooit meer Van Buuren
Net als bij eerdere verhuizingen die door Van Buuren voor mij werden verzorgd was alles weer tot in de puntjes geregeld. En was het nog niet geregeld, dan werd het alsnog geregeld.
Vriendelijke medewerkers Werken heel netjes en volgens afspraak Mochten we weer een verhuisbedrijf nodig hebben dan gaan we zeker weer bellen
Prima TEAM
Zeer prettig team waarvan een deel zeer ervaren verhuizers. Ik ben dan ook zonder enige problemen of schades verhuisd!
Harde werkers die zorgvuldig met je spulletjes omgaan.
Van het eerste contact tot het moment dat de verhuizers klaar waren is simpelweg perfect. Keurig contact met kantoor gehad, ze denken met je mee en ook de verhuizers zelf zijn werken netjes maar gestaag door. Bovenal is het ook nog is gezellig! Het klinkt cliché maar het is boven verwachting.
Verhuizing laten verzorgen van Delft naar Maastricht. Heldere communicatie vooraf en tijdens het hele proces. Afspraak is afspraak. Oplossingsgericht en we hebben ons echt ontzorgt gevoeld.
Onze ervaring is prima. Vriendelijk personeel. Professionele verhuizing. Vond nog, bij schoonmaak deze week, wat achtergebleven dingen in de slaapkamerkast. Tot nog toe bij uitpakken van de dozen 1 gebroken vaas. Mis nog een kunstwerk van glas. Hoop, dat dat heelhuids uit de nog niet geopende dozen komt.
Ik ben nu 3x door ze verhuisd. Wat een toppers.
Jammer dat de schade aan mijn kledingkast niet even gemeld is. Afwikkeling schade prima geregeld!
Plezierig en correct in de omgang. Liftje werkte niet en werd opgelost door verhuisteam ter plaatse. De 2e computer eveneens in groen bak had beschadiging mogelijk voorkomen.
Als gevolg van het coronavirus kon ik mijn spullen niet ophalen bij mij thuis in Nederland en verplaatsen naar Spanje, mijn land. Ik kwam in contact met dit bedrijf en ze hebben niet alleen mijn spullen zeer efficiënt verzameld, maar ze hebben ook alle ongewenste voorwerpen weggegooid, altijd met het doel werk en leven te vergemakkelijken. Heel erg bedankt, ik zou niet zijn geslaagd als jij. Ze zorgden er zelfs voor dat de televisies naar Ziggo werden teruggestuurd Ik wil een speciale vermelding maken voor zijn uitstekende professionaliteit aan de heer Wesley Ploeg.
We hebben een zeer prettige verhuizing gehad. De verhuizers waren voorkomend en namen een hoop stress weg. Wij zouden zeker opnieuw gebruik maken van hun diensten.
Ze hebben ons 25 jaar geleden verhuisd en nu ‘al weer’. Nog even betrokken bij al onze vragen en betrouwbaar qua afspraken. Vaklieden die voor elk probleem een passende oplossing zoeken en belangrijk vinden wat de klant wil.
ben zeer tevreden over de wijze van de zorgvuldige behandeling van mijn meubels en de handelwijze van de bezorgers!
Vriendelijke jongens die er geen gras over lieten groeien, snel en efficiënt verhuist. Paar min puntjes dat de verhuisdozen die netjes gelabeld waren niet allemaal op de juiste plek gezet zijn en dat er 2 meubels uit dezelfde reeks door elkaar heen in de schuur gezet zijn terwijl we op voorhand wel gevraagd hadden dit netjes gescheiden te houden.
Professionele aanpak, duidelijke afspraken, prima opvolging en vriendelijke medewerkers!