Vriendelijke medewerkers die in korte tijd alles netjes verhuizen.
Ik was zeer verbaasd dat alles zo snel ging met jullie aardige personeels leden.
Een fantastisch team verhuizers, met goed materieel zodat ze op alles voorbereid waren. Heel prettige mensen, de volgende keer ga ik ook voor de inpak-service.
Verhuizing was goed en lekker snel. Goede service!!
Mijn ervaring is tot nu toe goed ze waren op de afgesproken tijd En behandelde de spullen met zorg
Gebruik gemaakt van de inpakservice. Ging goed. Ook etikettering duidelijk, zodat we bij het zelf uitpakken overzicht konden houden. Demontage en weer montage van diverse kasten en het 2-persoons bed liep ook goed: zorgvuldig en zeer professioneel. Verhuizing zelf liep ook prima, dus we zijn heel tevreden.
Prima verhuizing met een paar prima kerels.
Prima bedrijf
Het verhuisteam was zeer kundig en vriendelijk. Ze waren zeer zelfstandig en heel klantvriendelijk.
Vakmensen, volledig en deskundige meedenkers, aardige en behulpzame medewerkers, die blijven tot alles echt op orde is. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
2 Dagen hebben wij 5 man over de vloer gehad voor onze verhuizing! Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het goed verlopen is. Het was alleen jammer dat het team niet beide dagen uit dezelfde mensen bestond; je voelde dat de mannen dat zelf ook niet echt prettig vonden: als je aan een klus begint, wil je dat graag met dezelfde mensen afmaken! Dat gaf toch af en toe wat wrijving.
Prettige medewerkers.
Fantastisch bedrijf! Ik zou iedereen jullie aanraden.
vriendelijke en deskundige mensen.
Zeer ervaren, snel en efficient. Gedrag alle medewerkers (ook telefonisch) zeer correct. Prettig om netjes aangesproken te worden.
Zeer vriendelijk en beleefd personeel, nergens te beroerd voor, alles prima beschermd, prima team, top!!!
vriendelijke personeel en harde werkers
Professionele verhuizers Geen beschadigingen gemaakt Meedenkend Wij waren enorm blij met de verhuizers en zouden het iedereen aanraden!
Zeer tevreden, vriendelijke, behulpzaam en meedenkend vakkundig personeel.