Vriendelijkheid en behulpzaamheid - zeer goed.
Heel vriendelijk en behulpzaam. Hard werkend maar tegelijkertijd opgewekt team.
Zelfs tijdens de warmste dag van het jaar is de verhuizing voorspoedig verlopen.
Deskundig, vriendelijk, professioneel
mooi vroeg in de ochtend
Prima verhuisservice, vriendelijke medewerkers. Mbt prijs geen vergelijkingsmateriaal dus geen oordeel over.
Sympathiek en kundig personeel. Respect voor de chauffeur, die de grote vrachtwagen feilloos naar boven reed.
Echt een super team van verhuizers
We zijn zeer tevreden over de voorbereidingen en het verloop van de verhuizing. Mijn vragen van tevoren werden vriendelijk en adequaat beantwoord, direct door de persoon die ik aan de lijn kreeg, zonder doorverbonden te worden of in de wacht gezet te worden. Super klant vriendelijk!
Zie mijn bovenstaande rapportcijfers.
Uitermate klantvriendelijk Helder communiceren Kleine verhuizing afgenomen maar grote service gekregen Hartelijk Nakomen afspraken Meedenken Situatie en vraag goed ingeschat
Zoals uit boven genoemd puntenwaardering blijkt, zijn wij zeer tevreden over verhuisbedrijf van Buuren. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze inboedel keurig naar de opslag is gegaan en hebben ons echt ontzorgd. Keurig personeel, vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Alle kasten zijn vakkundig en secuur uit elkaar gehaald. Er werd voorzichtig met onze spullen omgegaan. Vantevoren zijn er heldere afspraken gemaakt en die zijn ook echt nagekomen. Helemaal top!
Enorm hard werkend team ,geweldig👍
netjes en heel vriendelijk! Dit geld voor verhuizers en mensen van de planning aan de telefoon/mail.
Alles volgens afspraak perfect.
prettige sfeer en vlotte afhandeling van het hele traject.