We hebben de verhuizing positief ervaren. Personeel was erg vriendelijk en correct.
Gewoon prettig, ontspannen en een luisterend oor voor de klant en meedenken.
Deskundig, vriendelijk en zorgvuldig.
Verhuizing verliep soepel. De verhuizers werkten heel efficient en relaxt. Alle van te voren gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Alles is gedaan binnen de afgesproken tijd. Totaal geen stressvolle gebeurtenis.
ZELF GEEN SCHADEN GEHAD MIJN DOCHTER WEL WAS SNEL EN GOED OPGELOST GING OVER EEN KAST GREEPJE WAS JAREN TERUG NU ALLES INGEROLD SUPER TEVREDEN
De medewerkers, heel vriendelijk team, hebben geholpen om lastige situatie mbt wasmachine aansluiten op te lossen. De hele verhuizing verliep rustig en soepel, geen stress, onze complimenten!
Zeer vriendelijke bezoek van taxateur,zeer vriendelijke en nette behandeling van onverwachte demontage van dressoir, zeer vriendelijke en nette verhuizers. Vriendelijke behandeling van een nalevering van een stofzuiger in de opslag.
Wij zijn maandenlang schilderijen en andere zaken kwijt geweest. Pas bij de volgende verhuizing kwam naar boven dat deze zaken bij het verhuisbedrijf stonden. Er missen nog steeds enkele dingen.
Goede prijs, goed contact met taxateur. Klachten mbt incorrecte Factuur snel opgelost
Ik en mijn familieleden zijn tevreden over deze firma
Het was een spannende dag, welke zeer soepel is verlopen. Dat gaf veel rust. Zo ook vooraf zeer tevreden over taxateur en voorbereidende zaken. Hartelijk dank!
Verhuizers werken zeer zelfstandig, ik was ziek dus kon niet teveel helpen of aanwijzingen geven. Werken netjes, zijn vriendelijk (zelfs zonder meerdere bakkies koffie; die was al snel ingepakt..) (sorryyy)
Deskundigheid, betrouwbaarheid en goede sfeer in de ploeg! Een mogelijke schade (aan matras) werd door de verhuisploeg zelf gemeld en keurig genoteerd. Dit bleek overigens geen blijvende schade. Ik heb na de verhuizing niet één krasje of deukje kunnen ontdekken!
er is echt supernetjes gewerkt. Geen vlekje op de (net witte) muren. Die jongens zijn net en werken vlot en correct!
super betrouwbaar bedrijf