We zijn zo goed geholpen. De jongens denken mee, zijn voorzichtig en netjes!
Volgens afspraak
Idem
1. Goede offertestelling en communicatie in de voorbereiding. 2. Voldoende dozen aangeleverd of naderhand beschikbaar gesteld. 3. Keuze voor de optie om zelf in te pakken, geeft het voordeel dat bij het uitpakken niet teveel zoekwerk is. 4. Verhuisd naar de 4e etage, externe lift was nodig, en dit werkt perfect, beter en sneller dan gebruik maken van een interne lift. De adviseur had kunnen inschatten dat een externe lift een betere optie was, nu is dit later beoordeeld omdat een kast niet in de huislift paste. 5. Vriendelijke en behulpzame mensen, bij de planning, de balie en de verhuizers.
De verhuizing in zijn geheel als zeer goed ervaren. Alles prettig verlopen, van het telefonisch contact tot aan de werkzaamheden zelf. Alles ging vlot maar ook nauwkeurig. Een deel van de inboedel moest worden opgeslagen, dit werd keurig gedaan waarbij de beschikbare ruimte optimaal werd benut. Nu voor de 2e maal met dit bedrijf verhuist en ik kan ze alleen maar aanbevelen !
Netjes en snel gewerkt!
Verhuizing verliep heel voorspoedig en sneller dan gepland. Met 6 man sterk!
Uitstekende ervaring
Echt alles goed naar de benedenverdieping gebracht zonder schade.
Wegens eerdere ervaring met Mondial Centrum Verhuizingen nu weer de keuze gemaakt om hun in te schakelen Geweldig personeel en geweldige service.
Zeer tevreden aanbevelingswaardig
Het inladen in Voerendaal ging uitstekend. Bij het uitladen in Eefde hadden we de pech dat er de avond ervoor een gigantische regenbui was gevallen waardoor het terrein voor het huis helemaal blank stond en de verhuiswagen daar niet kon staan omdat deze anders zou wegzakken. Daardoor moesten de verhuizers te voet een grotere afstand afleggen dan aanvankelijk was gedacht. Ondanks deze pech is alles toch goed verlopen.
Professioneel, vriendelijk
verhuizing verliep nauwgezet en in goed overleg
efficiënt, servicegericht en zeer klantvriendelijk
Diverse malen gebruik gemaakt van de diensten van Centrum Verhuizingen ziel beroepsmatig als privé: altijd tevreden geweest
Medewerkers kundig en vriendelijk Offerte prima Gewoon een bedrijf dat van begin tot einde alles voor je uit handen neemt
Kon niet beter
Onlangs zijn wij verhuisd van Limburg naar Brabant. Na wat zoeken bij Mondial Centrum uitgekomen. Vooral de optie om overtollige meubelen en goederen naar de kringloop te brengen, sprak ons aan. De verhuizing zelf is perfect verlopen. Het huis in Limburg met een team van 8 personen in 4 á 5 uur in de vrachtwagen geladen. De volgende dag met 5 man in ongeveer evenveel tijd de boel uitgeladen en netjes op de aangegeven plaats gezet. Vanuit beide teams werd duidelijk gecommuniceerd en waar we iets vergeten waren, werd dit bij navraag opgelost. Zonder zorgen verhuisd dus. Top.
Ik, Lerau Cuijpers (94 jaar) ga verhuizen. Alles perfect afgehandeld.
Klantvriendelijk, relaxed, zorgvuldig en voorzichtig met alle spullen. Goede sfeer en ook behulpzaam
Snel,efficient en personeel met nodige humor.Goed teamwork.
Kantoorpersoneel heel vriendelijk en behulpzaam . verhuisteam heel voorzichtig behulpzaam en vriendelijk. Uiterst tevreden.
Verhuizers waren vaklui met daarbij ook nog humor.Werkten in teamwork en overtuigend professioneel.
Watermolen 9
6229PM Maastricht