Prima verlopen verhuizing waarbij onze buurman al alles had ingepakt en dat bespoedigde de verhuizing
Geen "stucloop" meegenomen waardoor veel door trappenhuis moest in plaats van traplift langer maken en via dakterras de verhuizing uitvoeren. Dit was zonde van de tijd! Ik zou altijd bescherming voor de vloer bij me hebben als verhuizer!
Vriendelijk en behulpzaam.
verhuis personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
Bijzonder vriendelijk verhuisteam! Keurige hermontage meubels.
Goeie organisatie en dienstbaar
Vriendelijk team
Gemaakte afspraken worden perfect ingevuld.
Verhuisteam was op tijd aanwezig
de flexibiliteit van uw taxateur tijdens het op zeer korte termijn wisselen van dag van de verhuizing en empathie voor dit gebeuren.De professionaliteit van het team.
zeer netjes en vriendelijk en bereidwillig
Zeer vriendelijk en behulpzaam verhuis-team! We zullen jullie zeker verder aanbevelen!
Van begin tot eind een prima service. 34 kuub inpakken door 4 man, waarbij inboedel was gescheiden in kringloop artikelen, artikelen die achterbleven en meubels voor afvoer, vraagt veel coördinatie. Prima gegaan! Laden in Maastricht gebeurde professioneel (5 man) met buitenliftje waarbij dakgoot en raamkozijn afdoende werden beschermd. In 3 uur alles geladen! Ook kringloopartikelen via lift naar buiten. Uitladen in Amsterdam gebeurde eveneens professioneel, veilig en snel, waarbij aanwezige meubelstukken die voor afvoer/kringloop bestemd waren (samenvoegen twee huishoudens) eerst naar beneden werden gehaald. Ook meubelstukken die buitenom naar hogere verdieping moesten zijn veilig en goed verplaatst. De verhuishaak (standaard in Amsterdamse panden) moest daarbij vakkundig worden omzeild. Uitladen en monteren was in 3 uur geklaard. Het in elkaar zetten van de meubels werd vakkundig en correct uitgevoerd. Ook de nazorg m.b.t. ophalen van dozen en papier was prima. Ik beveel Centrum Verhuizingen Maastricht van harte aan!
Het verhuisteam was zeer vriendelijk en heeft ontzettend hard gewerkt.
Geen
Goede advies
Er is uitermate flexibel ingesprongen op gewijzigde omstandigheden. Klasse.
Watermolen 9
6229PM Maastricht