Alle boven genoemde punten liggen tussen 8 en 9. Verder wil ik niet meer verhuizen, althans niet vrijwillig (ik ben 65....). Ben zeker 7x verhuisd in Maastricht en steeds heb ik daarvoor verhuisbedrijf Centrum genomen.
we zijn tevreden zonder veel gezeur!
Goed vakkundig en vriendelijk personeel.
Roger en Patrick aan te bevelen aan alle klanten. Een heel goed team.
Wij waren uitermate tevreden over hoe jullie de verhuizing van onze ouders naar een zorgwoning hebben begeleid en uitgevoerd, dat blijkt wel uit de waardering hierboven!
De verhuizing is van begin tot eind uitstekend verlopen. Complimenten.
Prima keus geweest betreffende welke verhuizer inschakelen
zorgvuldige behandeling van de te verhuizen stukken
vriendelijk en behulpzaam team
Geen opmerkingen. Is al de vierde maal dat ik dit verhuisbedrijf contracteer. Volgende keer graag korting!!
vriendelijke mannen, harde werkers
doelgericht en prettig in het contact op zo'n hectische dag
Prima service tijdens het gehele proces
geen
wel een hele lange pauze tussen de middag bijna 1,5 uur.
Flexibiliteit Inspelen op onvoorziene omstandigheden Vriendelijkheid en bereidheid verhuizers ter plaatse
n.v.t.
deskundig, efficient, goed inspelen op onvoorziene gebeurtenissen, meedenken over interieur indeling
Watermolen 9
6229PM Maastricht