Zeer vriendelijke team, deskundig en efficiënt.. Alles naar verwachting.
Meedenken met de klant.
Goed verhuisteam
Een geweldig team, wij zijn fantastisch geadviseerd en begeleid gedurende het hele proces. Kunstwerken werden professioneel ingepakt en uitgepakt. Het verhuisteam plaatste met engelengeduld alle meubels op hun nieuwe plek.
Prima. Ga zo door
-Vooraf kaart toegestuurd gekregen met aanbieding. Prettig als daaraan wordt gerefereerd. -verhuizing is relatief duur in relatie tot aantal te verhuizen stukken. Prettig om inzicht te hebben in opbouw van deze kosten.
Dank voor uw reactie. Graag reageren wij even op uw opmerkingen. Indien u een kortingskaart heeft ontvangen dan dient u deze bij ons in te leveren zodat wij deze kunnen verwerken. Helaas hebben wij niets van u mogen ontvangen. Daarnaast geeft u aan geen inzicht te hebben gehad in de kosten. Graag wijs ik u op het feit dat u van te voren van ons een offerte heeft gehad, en deze met ons heeft doorgesproken. Vervolgens heeft u de offerte waarin duidelijk de werkzaamheden en de kosten zijn opgenomen geaccordeerd om tot uitvoering te gaan. Nogmaals toch bedankt voor uw vertrouwen om voor ons te kiezen en wellicht tot een volgende keer.
professioneel, vriendelijk, anti stress
Zeer prettig vriendelijke medewerkers
Uw medewerkers waren zeer alert op bestaande beschadigingen maar verzwegen de tijdens de verhuizing ontstane beschadigingen. Een omgevallen lamp met daarna kapotte halogeenlamp en drie ernstige peuten in de lak van een bordenkast. Ongetwijfeld zal het verweer zijn dat ik dat bij ondertekening van het verhuisformulier had moeten melden, maar wij waren blij dat we het leven nog hadden en niet in staat om de honderden items te controleren.
Goede webside waar je veel informatie vindt. Taxateur heel aardig en behulpzaam. Duidelijke afspraken vooraf. Deze worden ook nagekomen Goede communicatie, ook via telefoon. Goed materiaal. Bekwame verhuizers die goed en snel werken. Verhuizing prima verlopen.
best team and service!!!
Watermolen 9