Wij hebben de grote meubels door Mondial laten verhuizen. Top gedaan. Alles keurig gedemonteerden gemonteerd. Wij zijn tevreden.
Deskundige opname van de verhuiswensen Vlotte en deskundige verhuizing
De heren van Monial Van Dijk waren erg vriendelijk. Ik gaf in vertrouwen het verhuizen uit handen. Het was een zware lange dag voor ze, maar ze bleven opgewekt. Alles netjes verzorgd. Zeer tevreden!
Professionele, opgewekte verhuizers met een rustige uitstraling die flink doorwerken. Voor elk probleem wordt een beetje passende oplossing gezocht. Iedere verhuizer heeft zijn eigen taal en ze werken goed met elkaar samen.
Met uitzondering van enkele vergeten spullen uit de bovenste keukenkastjes is alles netjes ingepakt en verplaatst. De kasten van de kleding zorgvuldig gedemonteerd en op de nieuwe locatie gemonteerd. De tijdens de ontruiming kleine beschadiging aan de eettafel netjes gemeld.
Zeer tevreden over totaal van offerte tot oplevering
Verhuizers luisterden, voorzichtig en een gezellige sfeer.
Nvt
Nette benadering
Super fijne ervaring om de verhuizing door Van Dijk te laten doen. Een leuk en gezellig verhuisteam die alles tot in de puntjes heeft verzorgd. Iedereen die vraagt hoe de verhuizing is gegaan, raad ik Van Dijk aan om de verhuizing te laten doen! Dankjewel mannen voor de goede zorgen !!!
Een verrassende gebeurtenis
Goed personeel, gaan voorzichtig om met de spullen en blijven vrolijk
Mondial Van Dijk Verhuizingen denkt mee en reageert snel en adequaat. Tijdens de verhuizing werkte men netjes, voorzichtig en snel.
correct en deskundig perdoneel
het ging goed vriendelijke medewerkers
Alles in overeenstemming met de afspraken op een prettige wijze uitgevoerd. Waren hierbij zeer flexibel en servicegericht.
Betreft ophalen en opslaan van meubels tijdens verbouwing. Contact (géén chatbot, yeah!) verliep gemakkelijk en soepel. Van Dijk bleek ook zeer flexibel in het meebewegen met wijzigen van datum, omdat een verbouwing nu eenmaal nooit zo loopt als je zou willen. Medewerkers die spullen kwamen ophalen waren beleefd, vlot en professioneel.
Uitstekend, goed meedenken en zeer nette communicatie
Geweldige ervaring. We hebben de mannen alleen onze zware meubels laten verhuizen en deden zelf de dozen en klein spul. Zij waren vriendelijk, met een persoonlijke noot, en werkten zorgvuldig. Ze hadden er plezier in wat het voor ons meteen een stuk makkelijker maakte. Prijs kwaliteit helemaal goed.
Prima de luxe ...reeds!
Was erg goed geregeld en zeer ontspannen.
Met de hulp van de verhuizers was de klus snel geklaard. Naast hard werken was het ook heel ontspannen en gezellig. Professionaliteit en goede zorg voor onze spullen. Heel blij mee.
Nette manier van werken zonder schade!
Accuraat netjes alles in overleg en vriendelijk
Ingenieur Wagterstraat 15
5831AZ Boxmeer
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.