Goede medewerkers die met je meedenken zeer behulpzaam en professioneel daarbij erg vriendelijk en harde werkers.
De ervaren medewerkers hebben alles keurig en schadevrij verhuisd. Een geweldige ontlasting en een aanrader voor iedereen die zelfstandig wil verhuizen.
Voorbereiding en afspraken verliepen correct. Op dag van verhuizing kon ik alles aan de deskundigheid van de verhuizers overlaten.De dag verliep soepel.
Keurige verhuizers. Alle meubels goed ingepakt en er heel voorzichtig mee gedaan. Zeer tevreden. Fam. Korbee
Telefoontje nadien over betaling (die per pin gedaan was) was fout en onnodig.
Kon niet beter en vlugger
Op basis van de zeer positief ervaren intake voor van Dijk gekozen. De mannen en vrouw verhuizers hebben dat 150% waargemaakt. Minpunt was de te optimistische intake, voor ons gevoel misten we 25 tot 30% dozen t.o.v. de originele inschatting. En uiteindelijk kon niet alles mee.
De dag duurde langer dan de bedoeling was, het was ook nog behoorlijk warm. Een man meer was voor ons allen fijn geweest. Maar de ploeg bleef vriendelijk. De manier waarop ze met elkaar en ons omgingen was zeer plezierig. De voorman was een toonbeeld van geduld in alle opzichten.
De verhuizing van mijn huis naar een appartement verliep prima. De sterke mannen waren zeer correct en bereidwillig om te helpen met het op de plaats zetten van mijn spullen.
Alles verliep super en snel. Een verhuizing zonder problemen.
Vriendelijke verhuizers Gingen zorgvuldig om met de spullen!
Da mannen hadden naar mijn mening te veel dagen achtereen gewerkt.
De verhuizers waren op tijd, hadden kennis van zaken en werkten prettig en met inzicht
alle medewerkers wisten wat ze moesten doen
Wij zijn dik tevreden ,,, en vooral het personeel netjes en correct.
Zeer deskundig, superklantvriendelijk, gewoon geweldig gedaan
Verhuizen is altijd een heel gedoe. Maar jullie bedrijf ontzorgt. Ik heb twee gezellige dagen gehad met de verhuizingen. In een goede sfeer en met veel zorg voor onze dierbare spullen is alles goed verlopen
heel goed verzorgd, de verhuizers hebben de grotere stukken keurig en met zorg ingepakt. Nette medewerkers die voorzichtig met je spullen om gaan!!
Goede samenwerking, zeer kundige en vriendelijke verhuizers.
Vantevoren goed ingeschat hoeveel tijd er nodig zou zijn voor de verhuizing, goede service vooraf en tijdens de verhuizing zelf bijzonder ontspannen en professionele verhuizers. We zijn heel vaak verhuisd en jullie verhuizers/verhuisbedrijf springen er met kop en schouders bovenuit in positieve zin.
Was vooral onder de indruk van de zorg voor mijn huisraad, spullen en het huis. Professioneel
Hele proces uitstekend.
gezellig en leuk om met deze mensen te werken
Afspraken correct uitgevoerd. Goede service. Vriendelijk en bekwaam personeel.
Van begin tot eind zeer professioneel en uiterst vriendelijk. Absolute aanrader. heel veel dank..
Ingenieur Wagterstraat 15
5831AZ Boxmeer
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.