Vriendelijk bedrijf, vanaf eerste contact tot na de verhuizing! Welk vaker met verhuizers ervaring, de Graaf is de champions League!
Gebruik gemaakt van (de)monteren meubels en opslag voor 10 dagen. Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen. Zeer kundig en vriendelijk personeel die uiterst voorzichtig te werk gaan.
Leuk team Meedenken
Hadden wij dit verhuisbedrijf eerder gevonden hadden wij zeker weten al onze laatste verhuizingen ermee gedaan! Geweldige service, heel aardige verhuizers en alles zonder schade in de vrachtwagen ingepakt en vervoerd! De volgende keer weer met De Graaf Verhuizingen, dat is zeker!
De verhuizers gaan heel zorgvuldig met de spullen om. Netjes en verzorgd. Geen enkele aan-en of opmerking.
Professioneel.
Vanaf het eerste contact t/m het retour ophalen van de lege verhuisdozen is het een prima ervaring geworden ! Voor de 2e keer binnen 3 jaar tijd een zeer goede ervaring met De Graaf !
De hele verhuizing goed geregeld met fijn personeel .
Van de bezorging van de dozen in het oude huis op tweehoog tot de laatste meubels op hun plaats stonden in het nieuwe huis verliep de verhuizing gesmeerd. De mannen werkten netjes en vlot. Vanwege de vele sneeuw bouwden ze van metalen en houten delen een looppad over het met sneeuw bedekte grasveld zodat alles door het raam naar binnen kon zonder met sneeuwschoenen naar binnen te hoeven lopen. Daar was blij mee vanwege een nieuwe kwetsbare vloer. Geen enkele beschadiging geconstateerd.
De planning vooraf kan iets duidelijker, niet 1 dag van te voren.
zie in het veld hierboven
Duidelijke afspraken waar ze zich aan houden. Goed advies. Opgewekt team van harde werkers die alles met zorg hebben ingeladen.
Goedemiddag, over het algemeen zijn we goed verhuisd. Eerste dag wat miscommunicatie.
Twee items gebroken, duurt lang voordat ze zijn vervangen.
2/2/2021 Op 25 januari 2021 heeft de verhuizing plaats gevonden, op 26 januari 2021 is de schade in behandeling genomen door de verzekeraar. Wij hopen ook op een snelle afhandeling.
De verhuizers waren heel vriendelijk, heel zorgvuldig en snel en alles in goed overleg prima,,
Zeer tevreden over de verhuizing, prettige en deskundige verhuizers. Op tijd begonnen en rond 14.30 uur alles op het nieuwe huisadres.
Alles van a tot z goed geregeld
vriendelijke mensen, geduldig, hulpvaardig en netjes.
Van intakegesprek gesprek tot verhuizen waren ze vriendelijk, betrokken en professioneel. Zeer voorzichtig met de meubels op een rustig maar toch vlotte manier. Piano makkelijk verhuisd ook (kleine) trap op en af. Een van de verhuisteam was duidelijk recent begonnen, de meer ervaren verhuiser gaf duidelijk en helder aan hoe het moest, leuk om dit leertraject te zien. Het is duidelijk dat ze professionele verhuizers zijn die trots zijn op hun diensten. En terecht.
Alles keurig verzorgd, harde werkers. Prima verhuizing gehad. Had al een eerdere verhuizing met de Graaf meegemaakt, vandaar weer besloten dat zij het weer mochten doen.
Zeer vakbekwame mensen, die zorgvuldig met onze spullen omgingen
Vlot en goed afgehandeld
De vier mannen waren een echt team en dachten met ons mee. Alles verliep heel soepel.
De verhuiswagens waren op tijd en we waren zeer aangenaam verrast met de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de verhuizers. Wat ons opviel was dat alle spullen die kwetsbaar waren, werden gewikkeld in folie of noppenfolie. Alle foto’s werden in speciale dozen gepakt en ook voor de TV was een speciale doos mee.
Keurige, beleefde verhuizers die weten wat ze doen. Verhuizing is voorspoedig verlopen met dank aan deze ervaren mannen.
Berenkoog 83
1822BN Alkmaar