Vriendelijk en kundig personeel
Nu hoorden wij de dag vantevoren pas hoe laat het verhuisteam zou komen, dat zou voor ons ook ivm andere afspraken die dag eerder bekend mogen zijn.
Een ieder aan te bevelen, het is gweldig gegaan. Mijn dank aan iedereen. Het hele team bedankt hier voor. Hans Pater
vlot beschikbaar. zowel voor het maken van een offerte als voor de verhuizing zelf. meedenken over oplossingen voor zaken die zich op de dag voordeden. Vriendelijk en snelle werkers.
Zeer ervaren verhuizers met tips voor ons. Harde werkers Beschadigingen aan meubels en huis nihil door goed inpakken en bescherming met dekens
nogal verwarring rond het betalen/huren van jullie verpakkingsmateriaal, met gevolg nog een factuur achteraf... (was stellig overtuigd, dat het in de offerte inbegrepen was.)
alles fijn gegaan!
Zeer correct en beleefd. Ook flexibel als er elke keer nog iets bij kwam wat we waren vergeten, top!
Uiterst deskundig personeel
Een super team o.l.v . Taco die we ook al jaren kennen.
De verhuizers waren goed op elkaar ingespeeld. Werkte hard met een grap en een lach.
Bij navraag 5 dagen voor verhuizing bleek deze niet ingepland. Gelukkig werden de verhuisdozen op tijd bezorgd, was de verhuizing op de gepande dag en was het personeel heel vriendelijk, deskundig en flexibel
Bij nieuwbouwhuizen vragen naar de toestand van de weg en het paadje naar de voordeur. Soms is het nog een blubberzooi namelijk en dat is niet fijn.
Ik heb de verhuizing als zeer prettig ervaren.
Een man een man, een woord een woord. gewoon geweldig
vriendelijk snel en netjes
Zeer vriendelijk en vakkundig. Komen afspraken na. Onze verhuizing prima geregeld.
Berenkoog 83
1822BN Alkmaar