Goed professioneel bedrijf
Alles goed geregeld, gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Maar, te weinig dozen en stickers. De stickers werden zelfs nog nagebracht. Op de dag van de verhuizing hadden we nog 35 dozen tekort. Er werd gerookt in de vrachtwagen tussen onze spullen en op onze stoelen gezeten. In ons huis werd nooit gerookt, wij vonden het een raar gezicht.
Bedankt voor uw review, hier zijn we meteen mee aan de slag gegaan. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de verhuizers roken in de verhuiswagen. Hier zijn de verhuizers ook op aangesproken en onze (ver)huisregels aangepast.
Deskundigheid, vriendelijkheid
Vanaf eerste contact worden afspraken correct nagekomen. Verhuizing zelf verliep prettig, soepel en vakkundig.
zie tekst hierboven
Onze verhuizing verliep vlekkeloos. Geweldig team! Absolute aanrader!
We werden verhuisd door 5 vriendelijke kundige verhuizers. Alles ging vrij vlot en onze spullen stonden na verhuizing op de goede plaats. Kasten en ons bed waren op de juiste wijze in elkaar gezet.
Keurig op tijd, vakkundig personeel diesnel en netjes hebben gewerkt.
Alles liep gesmeerd. De inboedel werd volgens plan verhuisd en werd netjes afgeleverd in onze nieuwe woning. De jongens waren zeer aardig en niks was te veel. Prima
zie hierboven
Zoals wij gewend zijn is alles weer vlot en soepel verlopen. Vriendelijk bedrijf die zijn vak verstaat.
Zeer tevreden. Alles vlot en soepel verlopen.
De voorbereidingen wat betreft het opnemen van de te verhuizen spullen, de offerte en het leveren van de dozen gingen gesmeerd. De uitvoering ging snel en zorgvuldig. Het uit elkaar en weer in elkaar zetten van meubilair ging probleemloos, gebaseerd op jarenlange ervaring. Aardige, serieuze verhuizers.
Vanaf het 1e telefoontje tot het laatste alleen maar beleefde en vriendelijke mensen gesproken . Ook de verhuizing veiiep vriendelijk en kundig. Leuk om te zien dat de mannen zo'n goed tram vormde.
Prettig contact vooraf, fijne verhuisploeg op de dag zelf. Alles werd keurig in- en uitgeladen en op de gewenste plek gezet. Aanrader!
Zeer professioneel verhuis bedrijf, medewerkers zijn zeer vriendelijk en professioneel!!! Ik ben zeer tevreden van de gehele process, dit is vanaf opname t/m uitvoering. Een volgende keer zou ik de Graaf Mondial zekers weer gebruiken en aanraden bij andere.
Ondanks storm Polly alles keurig netjes verhuisd. TOP
Wij zouden iedereen willen aanbevelen met De Graaf verhuizingen in zee te gaan. Van offerte, tot contact met het hoofdkantoor, de verhuizing zelf en het ophalen van de lege verhuisdozen - prima service, zeer persoonlijke benadering en heel vakkundig personeel.
Alles naar wens verlopen
Offerte opname aan huis, daardoor juiste inschatting van de kosten. De verhuizing ging keurig en snel. Er werd gebruik gemaakt van speciale dozen voor TV en schilderijen. Kasten in folie gewikkeld zodat laden en deuren niet opengaan. Keurig en vriendelijk personeel van administratie, planning tot verhuizers.
Op de afgesproken tijd aanwezig, ze werkten keihard door en erg netjes. Geen beschadigingen alles perfect.
Zeer prettig en er werd sneller gewerkt dan verwacht.
Prima.keurige mensen.
Ik ben echt blij dat ik hulp had met de verhuizing, ik had het zelf niet zo goed en kundig kunnen doen.
Berenkoog 83
1822BN Alkmaar