Zeer correcte afhandeling, zowel in bezorging en nette aflevering. Personeel is kundig en gaat goed om met meubels en goederen.
Vanaf seconde 1 deskundig advies van de adviseur aan huis, alles is mogelijk. Op de dag zelf van de verhuizing leuke mannen en zeer grondig te werk. Ook het uit elkaar en in elkaar zetten van meubels ging prima. Geen klachten, ik adviseer iedereen dit bedrijf.
Het is enorm fijn dat je als particulier de expertise kan inhuren van een professioneel verhuisbedrijf. Wij hebben bij twee erkende verhuizers offertes gevraagd. Wij besloten met De Graaf in zee te gaan. We zijn enorm blij met deze keuze. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en we hadden een enorm fijn en ervaren verhuisteam. Uiteraard hebben we gezorgd voor voldoende eten en drinken. Zo'n team ontzorgt je enorm en dat is waar je als klant behoefte aan hebt op zo'n toch al stressvolle dag. Alles is onbeschadigd overgekomen en conform de labels geplaatst in de bestemmingsruimte. Heel veel dank dus voor team De Graaf: een aanrader!
Alles verliep volgens plan, mijn spullen werden zorgvuldig en netjes behandeld
De verhuizers kwamen op afgesproken tijd en verleenden een zeer klantgerichte service. Het was een van de verschillende verhuizingen die door de Graaf voor ons zijn uitgevoerd. Het was telkens een 'feestje'.
Zie boven
Vanwege een verbouwing moesten de meubels 2 weken opgeslagen; dit is perfect uitgevoerd.
Goede voorbereiding en uitvoering. Snelle en correcte werkwijze. Accuraat, servicegericht en vriendelijk
In een halve dag was de inventaris van onze ruime eengezinswoning in de verhuiswagen verdwenen. Met dezelfde snelheid werd alles in de nieuwe woning gebracht. Goede communicatie en vriendelijk en beleefd personeel.
De verhuizers stonden stipt op de afgesproken tijd voor de deur. De hele dag door werd er ingeladen zonder ook maar een wanklank. Vriendelijke mensen. Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Ik ben heel goed geholpen alles heel netjes ingepakt en alles weer netjes op zijn gezet zonder beschadigingen Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
Afspraken, taxatie, uitvoering allemaal naar het zin en correct uitgevoerd.
Tevreden over alles; alleen jammer dat de printer in mijn toekomstige woning niet meer naar beneden verhuisd kon worden..
Duidelijk uitleg over verhuizing. Wat te verwachten en zeer deskundig en vriendelijk verhuisteam.
Naar alle tevredenheid
Uiterst vriendelijke, hard werkende mensen die verstand hebben van verhuizen. Niks is te veel. We waren met alles in 6,5 uur over. Geweldig.
Volgens afspraak op tijd en snelle inlaaddag. Van te voren wel te weinig inpakpapier geleverd, na telefoontje volgende dag nageleverd. Vriendelijk personeel. Uitlaaddag goed, 2 uitzendkrachten er bij.
Het is de derde keer dat ik met de Graaf verhuisde, en alle keren zeer professioneel. Personeel erg vriendelijk. De boekenkast kon niet in de lift en door het trapgat, er werd direkt een lift geregeld zodat de kast zorgvuldig over het balkon naar binnen kon. Voor mij top verhuizers.
Gewoon super. Nemen de stress bij je weg.
Alles ging volgens afspraak en deskundig. De twee dagen die voor de verhuizing waren uitgetrokken, verliepen zonder problemen en waren zelfs gezellig te noemen. Aardig personeel.
Inpakken, inladen, alles loopt gesmeerd. Omgekeerd uitladen en uitpakken. Wat een vakmanschap.
Verhuizers gingen snel aan de slag, daardoor waren ze ook snel klaar! Alles netjes op de aangewezen plek gezet en hele vriendelijke verhuizers!
Op tijd kwamen de verhuizers. Ze stelden zich allemaal voor. Ze werkten netjes, snel en doeltreffend. Hun -terechte- pauzes duurden niet langer dan strikt noodzakelijk. Erg vriendelijke mensen.
Keurig op tijd, net en vakkundig personeel.. Zeer tevreden. Fam.dronkers bergen nh
Berenkoog 83
1822BN Alkmaar