Zeer behulpzame verhuizers, met veel ervaring. Kort samengevat professionals.
Na een eerdere positieve ervaring opnieuw voor dit bedrijf gekozen. Fijne voorbespreking thuis en het inpakken en verhuizen perfect uitgevoerd.
Heel goed, vriendelijk, laagdrempelig en uiterst kundig
Ik was Eer tevreden met hoe het gegaan is Tijdens de verhuizin op een van de warmste dagen van het jaar.
Beleefd, duidelijke communicatie, praktische aanpak en zelf oplossingen aangedragen!
Werkelijk niets dan lof, ontzettend prettige medewerkers die probleem oplossend dachten. Wat een rust in een hectische tijd als verhuizen. een dikke 10.
Zeer nette medewerkers. Professionele aanpak. Aanrader
Na een lastige start vanwege automatiseringsproblemen bij Henneken en zoekraken van mijn aanvraag voor offerte, is alles snel opgepakt. Ondanks de drukke periode en kortere aanvraagtijd, is het ophalen en tijdelijk opslaan van mijn meubels toch ingepast. Ook werden de meubels op tijd teruggebracht. Helaas ontbreken enkele stoelpoot beschermers. De afhandeling loopt nog. Controle goederen bij ophalen en na terugbrengen mag iets meer aandacht krijgen.
Zowel in Londen als weer in Nederland goed geholpen door beide teams. Vriendelijke jongens en een goed systeem om alles veilig en voorzichtig te verschepen. Bed ook uit en in elkaar gezet en dat ging prima!
Het was alweer de derde keer dat we met verhuisbedrijf Henneken zijn verhuisd van land naar land. Zoals altijd zijn de mensen erg behulpzaam en super professioneel. Je kan zonder zorgen verhuizen.. Ook bij aflevering wordt alles weer netjes op zijn plek gezet waar jij het wil. Mannen bedankt weer! Top job! Mannen bedankt
Kundige en meedenkende mensen, goede afspraken die ook nagekomen worden. Goede prijs kwaliteitsverhouding
Van begin tot eind perfect geregeld, aardig en attent personeel en niets is te veel, zelfs als er iets moest worden aangepast. Dank!!
Heel professioneel, behulpzaam en vriendelijk. Henneken maakt verhuizen (bijna) makkelijk. Alles netjes ingepakt, efficient geladen, en ook keurig afgeleverd. We zijn twee keer met Henneken verhuisd en beide keren dezelfde goede ervaring.
Ontzettend aardige, nette, snelle, vriendelijke mensen die echt weten hun vak inhoud en dit ontzettend knap uitvoeren!
Een prima bedrijf, met prima medewerkers. Als er probleempjes of veranderingen zijn, van welke kant dan ook, wordt het professioneel en vriendelijk opgelost. Ze stonden een paar uur eerder op de stoep dan we dachten. Geeft niets, toen hielpen ze gewoon mee met de restjes inpakken en waren ze uiteindelijk ook vroeg klaar. Ook hele eerlijke prijs.
We trusted the delivery of our brand new sofa, chairs and coffee tables to this company. The service is in one word WONDERFUL The movers handled our furniture with care and delicacy. They helped with the assembly of our sofa and they even asked us if they could carry chairs upstairs and unpack the rest of the furniture. Very very helpful and nothing is too much for them. Furthermore the communication with this company is extremely well, they respond very quickly on enquiries.
Al bij offertebespreking mee gedacht over transport breekbare spullen. Piano via het balkon boven met transportlift. Tijdens de verhuizing ook gebruikt voor dozen die naar beneden moesten. Het was best veel. Verhuizers waren onvermoeibaar, goede sfeer en zonder problemen. Op maandag zoveel mogelijk ingeladen. Het was spannend of er die avond een volledige lock down zou komen en werden we geadviseerd de bank en de tv te laten. Dan konden we tenminste nog lekker zitten. Gelukkig geen lock down! Dinsdagochtend restant ingeladen en daarna uitgeladen en alles op zijn plek gezet. Ook nu weer in goede harmonie en keihard doorwerken. Vanwege corona was vuilstort gesloten. Orgel, grote spiegel en kastjes naar beneden gebracht en afvoer geregeld door verhuizer.
Alles perfect en zorgvuldig verhuisd
Alle medewerkers zijn service gericht en snappen en begrijpen hoe om te gaan met dierbare spullen van een ander. Dit zowel op kantoor als de heren die bij ons thuis kwamen. Wij zijn heel tevreden!
De werknemers hebben oog voor de klant en zijn spullen. Ik vond het erg fijn dat er goed rekening is gehouden met mijn wensen. Het team werkt zorgvuldig, in tempo en Voelt vertrouwd aan. Een ontzettende aanrader!!
De verhuizers waren zeer vriendelijk, werkte snel en waren zeer vakkundig.
Henneken werd aangeraden voor verhuizing naar Engeland. Prima service, heldere aanpak. Niet goedkoop, maar de spullen moesten ook deels naar een adres in Nederland en deels naar een adres in Engeland. Zeer flexibele opstelling.
Henneken en haar medewerkers (!) is een prettig bedrijf waar goed afspraken mee te maken is. Zij zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken op een goede manier na.
zonder mankeren en snel werden een piano en een wandmeubel/kast op de juiste plaats gezet.
Na 3 maanden klussen éindelijk verhuizen. En wat zijn we blij dat we dit hebben laten doen door firma Henneken. Alles was top. Van de intake waarin goed werd meegedacht, tot de levering van dozen en veel papier, tot de verhuizing zelf. Netjes op tijd gearriveerd en keurige, hardwerkende verhuizers die aan het eind zelfs nog vroegen of alles naar wens stond. Ook de (de)montage service was geweldig, dit neemt zoveel stress uit handen en de kasten stonden beter in elkaar dan in ons vorige huis. Bovendien erg scherp geprijsd. Ik zou geen moment twijfelen maar gewoon door deze firma laten verhuizen!