Fijne verhuizers, goed en snel. Er was nog een onderdeeltje achtergebleven in de vrachtwagen, dat kreeg ik na contact keurig terug via de post dus wij zijn heel fijn geholpen door Kattenberg Verhuizingen
Erg tevreden
Voor 2e maal door Kattenberg verhuisd. Wederom zeer positieve ervaring. Zij verzorgen alles keurig volgens afspraak. Het was zo gepiept!!
De verhuizing van mijn ouders naar een verzorgingshuis is dankzij de vakkundige verhuizers efficient verlopen. Alles wat meegenomen zou worden, werd zorgvuldig ingepakt en ingeladen. Ook het uitladen en uitpakken op de locatie verliep even soepel. En dat alles door hele vriendelijke medewerkers. Een aanrader voor elke verhuizing.
Wij hoefden alleen nog onze grote spullen te verhuizen wat goed en gemoedelijk verliep. Vakmensen die onze spullen goed verpakten en later weer uitpakten. Tevreden.
De verhuizing was voor ons een nieuwe ervaring!! Maar wel een mooie en een perfecte!! Smorgens precies op de aangegeven tijd aanwezig en na een bakkie volop aan de bak. Heerlijk rustig en overzichtelijk werden onze spullen het huis uitgehaald en keurig ingeladen, de kasten en de bedden vakkundig gedemonteerd en ook ingeladen. Helemaal gerust ben ik daarna naar Epe gereden waar de mannen alweer gereed stonden om de boel uit te laden en in ons nieuwe huis te plaatsen, ik had het gevoel dat dit nog sneller ging maar het ging even netjes en gestructureerd, vriendelijke kerels met veel inzicht. Bedankt voor dit prettig verloop!! Als we ooit weer zoiets moeten doen zullen we beslist geen ander zoeken dan Kattenberg !! Familie van de Ruitenbeek
Kattenberg heb ik alles laten inpakken, zo snel en efficiënt zij dit gedaan hebben, had ik zelf niet sneller en beter kunnen doen, meer dan het geld waard. Op de dag van de verhuizing is alles zonder schade supersnel naar mijn nieuwe huis gebracht. Zelf heb ik alles weer uitgepakt, dit was binnen 2 dagen geregeld (van de 90 dozen) en alles is zonder schade over gekomen. Ik ben een zeer tevreden klant!
Van het begin tot het eind volledig ontzirgd. Daarnaast waren de verhuizers goed op elkaar ingespeeld en waren daarnaast vrolijk. Heb ze natuurlijk ook een oaar bakjes koffie gegeven. De communicatie vooraf vond ik ook prima. Nog even een tekefoontje de dag voor de verhuizing. Dik in orde.
Heb een zeer goede ervaring met zowel de logestieke aanpak als de professionele benadering van de betreffende medewerkers. In het bijzonder wens ik de vriendelijkheid van de verhuizers benadrukken.
Prettige medewerkers, afspraken worden nagekomen
Fantastische ervaring,geheel ontstressend!
Klantvriendelijk - voorkomend - hardwerkend - gaan voorzichtig om met meubilair en huisraad
Punctueel, vriendelijk, voorzichtig met de spulletjes en afspraken worden nagekomen.
Ervaren en professionele verhuizers, die ook goed meedenken om de uitdagingen van de verhuizing goed te laten verlopen. Heel fijn en soepel verlopen.
Ze waren met 6 verhuizers die allemaal hard werkten. Alles is goed verpakt en er is met zorgvuldigheid mee omgegaan. Vervolgens is alles netjes op de plek gezet en was ze niks te veel. Heel erg tevreden met deze verhuizing.
Alles klopte gewoon de afspraken die we hadden gemaakt! Het personeel zeer beleefd petje af,en ook heel vriendelijk. We zijn blij dat we voor Kattenburg gekozen hebben. Vriendelijke groet Fam.Sanders
De verhuizing is prima verlopen. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De verhuizing verliep efficiënt en snel.
In 1999 voor de eerste keer op advies gebruik gemaakt van Kattenberg verhuizingen. Sinds die tijd is er in mijn familie 8 keer door Kattenberg verhuisd waarvan 5 keer door mijzelf. Ook verhuizingen naar Engeland en Duitsland verliepen prima. Ik heb Kattenberg uiteraard ook aan anderen aanbevolen.
Communicatie was heel helder en duidelijk. Zeer vriendelijk en nog een extra telefoontje als controle dat er geen vergissingen waren. Top verhuizing!
zowel bij het meenemen als het terugbrengen hebben de verhuizers prima hun taken uitgevoerd. Opgewekt, behulpzaam, snel en kundig.
nvt
Vriendelijk, behulpzaam, meedenken.
Tegen een verhuizing zie je altijd op. De verhuizers van Kattenberg hebben ons behoorlijk ontzorgd. Er werd goed meegedacht en ook de communicatie verliep prettig. Kortom: wij zijn erg tevreden!
Wij wonen 5 hoog in een appartementen complex. Naast ons in pak werk werd alle kwetsbare spullen in mini containers vervoerd.Binnen 2 uur was de container gevuld en reed Kattenberg Mondial weer weg. Zeer kundige groep verhuizers binnen gehad.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet