Zeer positief, niet de goedkoopste maar zeer tevreden over het resultaat
Een deskundig verhuizer, kundige, vriendelijke en doortastende voorman Een van de verhuizers Leek zich te goed te voelen voor sommige klussen waardoor ik sommige dingen zelf heb moeten doen. Ondanks dat hij er door de voorman en anderen op werd aangesproken veranderde zijn houding niet. Hierdoor kon ik niet alle vragen met 5 sterren beantwoorden Overall hebben we een goede verhuizing gehad.
Ik weet dat " perfect " bestaat niet maar het is in een word hoe ik het kan beschrijven. Super Service, super team, super sfeer! Kattenberg heeft ons rust gegeven in deze drukke periode en een last uit de schouders gehaald. :) Het was elke cent waard en ik en mijn familie gaan zeker met positief feedback verder aanbevelen. Fam. Brink/Conceicao
Een drukke maar ook leuke ervaring
Eerste bezoek van Kattenberg om de klus te bespreken verliep netjes. Meneer was op tijd en vriendelijk. Na een rondje door het huis gelopen te hebben een grove prijsindicatie gekregen. Later in de offerte was deze prijs hetzelfde, alleen kwamen de kosten voor het garantiecertificaat er nog bij (50 euro). Akkoord gegeven en vrij snel daarna ingepland. Dit kon al binnen 1 maand. Op de dag van de verhuizing waren de verhuizers stipt op tijd. Ze kwamen met 2 man aan, later kwamen er nog 2 bij. Verhuizers waren erg beleefd en hebben enorm hard gewerkt. Ik was onder de indruk van de vaardigheden van de heren met het hanteren van grote en zware meubels (electrische, uitklapbare bank, box spring bedden). Chris, Delano, Lars en Marnik waren de namen van de heren. Daarna 2 uur in de auto naar de nieuwe locatie. Ook daar werd er weer hard gewerkt en binnen 2 uur was de hele vrachtauto leeg. Er werd slim gebruik gemaakt van de ramen op de eerste verdieping om al teveel traplopen te voorkomen. In totaal is er van half 8 tot 3 uur gewerkt voor een hele vrachtauto vol spullen. Ik heb nog geprobeerd om de heren rond 12 uur te trakteren op een warme maaltijd van de snackbar, maar dat sloegen ze beleefd af omdat ze alle vier onderweg al gegeten hadden. Wel lukte het mij 's middag s om een blikje frisdrank voor ze te halen. Naast al deze pluspunten 1 verbeterpuntje. Toen de vrachtauto vol begon te raken, waren de verhuizers eigenlijk vrij snel weg. Er waren nog wat spullen aanwezig die ik toch graag in de verhuisvrachtauto had gezien. Deze heb ik uiteindelijk zelf opgehaald. Ik wist wel dat het hele huis niet in de vrachtauto zou passen, maar het was fijn geweest als de verhuizers hadden overleg over wat er wel in zou gaan en wat er niet in zou gaan. Al met al, wel helemaal tevreden. Dat ik zelf nog een keer op en neer moest rijden wist ik van tevoren. Ik had alleen liever gezien dat er overleg was geweest met welke spullen dat zou zijn.
Op 2 oktober zijn we verhuisd naar Schokkerhaven Nagele en hierbij werden we geholpen door Jelle en Tobin. Niet alleen verliep alles vlekkeloos en soepel, maar ook was het een gezellige ervaring. Deze mannen hebben hard gewerkt en wisten met hun professionaliteit en positieve energie de verhuizing een stuk minder stressvol te maken. Alles is zonder problemen overgebracht, en we geven ze zonder twijfel een dikke 10. Absoluut een aanrader!
De mensen verrichten uitstekend werk. Het regende de hele morgen en alles werd afgedekt of sealen. Kleine dingen die ze extra doen zoals de wasmachine en droger stellen om ze horizontaal te krijgen. Werken erg secuur en kennis van zaken.
Er waren 4 heren die zeer snel en goed te werk gingen. Alles werd netjes verpakt voor zover nodig. Mooi werk gedaan.
Je kan als bedrijf trots zijn met dit personeel
Goed bedrijf
Waren op tijd, werkten netjes en snel, alles in goed overleg.
Komen afspraken na. Goede professionele verhuizers Dienstverlening erg prettig Wel wat lichte kras schade, er worden veel kleine dingen in een grote doos gedaan zonder bescherming.
Een relaxte verhuizing met prima vaklui. Alles tot in de puntjes uitgevoerd
Kattenberg heeft onze verhuizing na een duidelijke offerte zeer goed verzorgd. Zorgvuldige aanpak door prettige verhuizers.
Ik vind dat ik als klant er wel mag veranderen de planning moet zelf achter m’n dozen aan en paar keer gebeld en gemaild dat alles in 1 container moest volgens afspraak ook bij m’n vriendin ging ook wel wat mis met dozen leveren daar waren wij niet over te spreken de jongens de verhuizers niks op aan te merken
Alles op tijd, alles heel overgekomen, vakkundig en behulpzaam. Echt heel erg fijn!
Gezellige, hard werkende mannen ,die weten waar ze mee bezig zijn. Alles keurig verzorgt verhuisd. Voor herhaling vatbaar
Goede, aardige en snelle verhuizers. Tevens ook een goede prijs.
Dit was onze eerste verhuizing die we uitbesteedt hebben. We hebben dit als zeer positief ervaren. 4 mannen die onze inboedel kwamen verhuizen. De verhuizers waren vriendelijk, sociaal, relaxed. Er was onderling een goede sfeer. Ze waren op elkaar ingespeeld. Bij onze vraag om iets extra's mee te nemen, wat eigenlijk niet was afgesproken, deden ze niet moeilijk. Het paste wel in de verhuiswagen. Kortom: Zeer tevreden.
Uitstekend!
Verhuizers die meedachten behulpzaam waren en netjes
Goed vakkundig personeel, beleefd en zorgvuldig met spullen omgegaan
Enkeke spannende momenten met de piano maar het is goed gekomen zonder schade.
Zeer vriendelijk en klantgerichte medewerkers die op een professionele en vriendelijke manier hun werk doen. Wij waren er erg content mee.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet