goed geregeld
Zakelijk. Hulpvaardig en vriendelijk.
Prettige ervaring. Verhuizers erg vriendelijk en behulpzaam. Alles netjes behandeld en verhuisd
Compleet ontzorgd door dit leuke verhuisteam uit Kolham. In een ochtend hebben ze ons verhuisd. Kundige en vriendelijke mannen!
Prettige verhuizers, behalve dat een lade in de keuken niet meegekomen is
Flexibel, vakkundig en snel.
Goede ervaren vaklui.
Goede ervaring en ter zake kundige verhuizers
Twee goede dagen
Niets dan lof. Vriendelijk, voorzichtig, deskundig en snel.
Alles verliep prima
Op een nette en plezierige manier verhuisd
De mannen van Mondial stonden op tijd voor de deur. Na de koffie gelijk aan de slag en met goede kennis van zaken werd alles ingeladen ,en er stonden wat dozen op ze te wachten:) Rond de middag stond alles in de verhuiswagen en richting ons nieuwe huis. Daar werd alles vlot uitgeladen en werd alles op de juiste plek in huis verdeeld. Hele fijne ervaring en heeft ons heel wat werk en stress uit handen genomen.
Aardig verhuisteam, snel en zorgvuldig.
Prettige verhuizers hadden wij deze dag aan het werk.
De tweede verhuizing die ik door Oostland liet verzorgen en opnieuw verliep alles vanaf het eerst contact meer dan soepel. Professionele, vriendelijke service zonder gedoe of verrassingen. Nuchtere Groningse jongens waar je op kan vertrouwen.
Onze verhuizing is perfect verlopen
Zeer ervaren vriendelijke verhuizers die van aanpakken weten.
De jongens hebben alles keurig gedaan. Zeer tevreden.
Fijne service, afspraken werden goed nagekomen. Ook het telefonisch contact verliep prettig, werd steeds geduldig geholpen ondanks dat ik meerdere malen heb gebeld of later weer terug kwam op bepaalde zaken.
Positief en dus goed
Keurig net personeel. Vriendelijk humor en behulpzaam. Een echte aanrader
Wij hadden er een vertrouwd en goed gevoel bij
We waren erg onder de indruk van de bekwaamheid van de verhuizers. Logistiek zat alles perfect in elkaar
Werken goed en comfortabele verhuizing op deze manier.
A Plesmanlaan 6
9615TH Kolham