Precies op tijd waren de mannen aanwezig, met meer mankracht dan was afgesproken. Voor dat de koffie klaar was, waren al heel wat spullen ingeladen. Er werd keurig en voorzichtig met de spullen omgegaan en tegen de middag was de hele woning leeg. Uitpakken ging nog sneller en om 15.30 uur was de verhuizing geregeld. Sympathiek personeel. Niets was teveel. Harde werkers.
Alles ging goed en snel wilden alles ook doen en meenemen naar het andere huis.
Deskundig verhuisbedrijf, aardige en hard werkende medewerkers.
Mijn verhuizing ging super vlot, erg aardige en nette jongens. Keurig alles met soort folie ingepakt, nergens beschadigingen, echt super! Ook eerste contact met Henk was erg prettig. Top bedrijf!
Super vriendelijk Harde werkers Aardig
Ze zijn professioneel bezig. Duidelijke afspraken. Alles goed verzorgd en de medewerkers een pluim.
Via 100% helpt ben ik met jullie in contact gekomen, Ik wist niet wat ik kon verwachten, want ik heb nog nooit eerder verhuizers gehad. Toen de heren er waren gevraagd wat ik kon doen, helemaal niks! Ik ben in de tuin gaan zitten en de heren hebben keihard gewerkt. Voelde wat onwennig, maar daarin tegen was het ook onwijs fijn. In het nieuwe huis, geholpen om bepaalde dozen uit te pakken, zodat ze deze weer meteen mee konden nemen. De heren waren zeer behulpzaam. Dit had ik in mijn eentje echt nooit voor elkaar gekregen. Ze hebben het geweldig gedaan.
Communicatie en uitvoering in één woord, UITSTEKEND. Medewerkers zeer vriendelijk en voorzichtig met onze spullen. Wij bevelen Mondial Oostland Logistics aan iedereen aan.
In alle opzichten prettigbedrijf.Heldere communicatie, korte lijnen en humoristische hardwerkend team met iedere medewerker specifieke kwaliteiten
Van te voren goed ingelicht, tips gekregen voor een soepele verhuizing. Ondanks de corona gerelateerde beperkingen verliep de verhuizing uiterst prettig en professioneel. De verhuizers overlegden goed over alle relevante zaken. Compliment voor de verhuizers in deze lastige (Corona)tijd.
Keurig gewerkt, fijne jongens, zeer tevreden.
Het voortraject is als erg prettig ervaren en de doortastende en professionele verhuizing is ons heel goed bevallen
Plezierig
Wij moesten het huis uit een nalatenschap min of meer leeg opleveren voor de nieuwe eigenaar. De verhuizer die het aanvankelijk zou doen zegde (midden in de Corona crisis) nog geen week voor de geplande datum af. Veelk stress voor ons. Op aanraden van een derden vervolgens contact met Mondial Oostland opgenomen. Mondial Oostland heeft daarop alles tot in de puntjes geregeld, tegen een normale prijs. Hulde!!
Zeer goede servies afspraken komen ze na. Ben zeer tevreden over deze firma, Alles zeer correct afgewerkt.
Geen
Zeer netjes
Alles verhuist binnen 6 uur, om 14:00 waren we al klaar. Alle producten zijn zonder schade en vermissing over gekomen. De verhuizers waren vriendelijk en er was een ontspannen sfeer.
Informatievoorziening en Advies, Deskundigheid, Vriendelijkheid.
niets op aan te merken
grote deskundigheid en betrokkenheid van de werknemers
Dank voor de hulp bij onze vervelende situatie.
Mijn ouders zijn zeer goed verzorgd. Waarvoor dank! Met vriendelijke groet, Harrold Bos
Alles was prima;een vlot en gedegen verhuizing!!!! Ik heb geen verbeterpunten.
A Plesmanlaan 6
9615TH Kolham